cikaric

Banja Koviljača

Član od: 17.04.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Ostali aparati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ostecena lampa a novac uzeo unapred. Zavlaci me 25 dana za povrat i na kraju uzeo pare i nikom nista. Neposteno i sramotno, za izbegavanje, cuvajte se!
Lampu ako je do kupca stigla oštećena je trebalo u reklamaciji vratiti i tako dobiti povrat novca. Kupac je odbio da vrati lampu tražeći samo povrat dela novca. Novac mu je i pored nepoštovanja uslova reklamiranja uplaćen u iznosu koji je odredio. Sve ovo navedeno postoji dokumentovano u prepisci preko kp poruka pa molim admin-a da proveri. Ako su ovi navodi tačni neka tada objavi ovaj odgovor u suprotnom neka se moj odgovor briše.

Kućni ljubimci | Oprema > Psi i mačke | Povoci, amovi i ogrlice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Nemojte nista da kupujete, poslao adapter bez punjaca lazov! !!
Nažalost postoje i ovakvi članovi, koji ne prihvataju izvinjenje na nenamero učinjen propust niti moj pokušaj da se greška odmah ispravi, naprotiv. Citiraću odgovor na moju ponudu da ispravimo propust i da odmah pošaljem adapter o svom trošku “Ne treba nista da šaljete, trošite na lekove te pare”. Zatim sledi negativna ocena gde se ponavljaju psovke tj. epiteti kao “lažov” i dr. Mislim da ovde ima dovoljno elemenata za intervenciju administratota sajta KP, koga pozivam da izvrši pregled razmenjenih poruka i sakcioniše kršenje pravila tj. slanje “uvredljivih poruka drugim korisnicima”!

Bela tehnika i kućni aparati > Grejna tela

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poluispravnu stvar prodaje kao novu, jos mi se ljuti sto sam mu 155km od Beograda dovezao radijator nazad bez ambalaze - kartonske kutije iz Maxija u koji je bio upakovan.
Sve što je navedeno jednostavno nije tačno. Proizvod koji je prodat je "kao nov nekorišten" kako je pisalo u oglasu ali sam prihvatio da zbog navodne male ogrebotine (koje i nema na proizvodu) uvažim reklamaciju i vratim novac nazad. Kupac dolazi iz Beograda do Loznice jer je lozničanin i donosi predmet neupakovan bez ambalaže. Na moju primedbu zašto predmet nije upakovan reaguje neočekivano burno i piše ovaj negativan komentar. Molim administratora na kp da odreaguje, da proveri činjenice i spreči ovakvo ponašanje!

Kompjuteri | Laptop i tablet > iPad

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Tablet prodavao kao NEISPITAN ! Podmuklo slikan da se nista ne vidi. .. Tablet stigao sa odlepljenim tacem na kome su naravno preseceni kablovi i wifi antena. .. Tablet uopšte nema šarafa koji drze ploču i lcd! !! Itekako je to znao i video nego ga je slikao odozgo da se ništa ne vidi i kao neispitan ! !! Zaobilaziti u širokom luku, radim 10 godina samo Apple i nije mi prvi put da me neko pokuša prevariti iako do sad nema ni jedne negativne ocene na foru "ne ispitan", a dobro znaju šta su prodali ! !!
Tablet se prodavao kao neispravan odnosno neispitan uređaj za koji se po pravilu neznaju nedostaci i za minimalnu vrednost od 10 eura. Kupcu se proizvod sa pravom nije svideo ali je odbio da proizvod vrati i dobije novac nazad već je odmah okačio veoma neumestan komentar uz ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.