Cile

Kragujevac

Član od: 22.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Jastuci, posteljina i prekrivači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Stiglo je, materijal je cista sintetika, boja je super, ali imam vise zamerki. Ni jedna jastucnica nije iste dimenzije, sve se razlikuju, ni jedna nije 40X40 kako sam zelela, onaj deo gde se ubacuje jastuk je isto negde kraci negde duzi, coskovi maltene kad se ubaci jastuk na tim stranama za ubacivanje ni ne postoje, pored toga sasiveno je belim koncem na crvenu jastucnicu sto je apolutno suludo, Ne preporucujem.
Jastucnice su poslate pre vise od MESEC DANA i ona je sada ocenila,a kada joj je stiglo niti je javila da je paket stigao niti je zvala da kaze da ima neku zamerku,A materijal nije sintetika kako ona kaze jer nema pojma o materijalima,a kada je narucivala pola sata me je gnjavila da joj spustim cenu ili ti poklonim Zato neka se svi cuvaju ove zene jer ocenjuje negativno posle vise od mesec dana

Uređenje kuće > Jastuci, posteljina i prekrivači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

STEP DEKA KOJU SAM KUPILA UOPSTE NIJE ONA KOJU SAM TRAZILA A NA SVE TO MI JE PRODAVAC KADA SAM TRAZILA NOVAC NAZAD REKAO. .. A STA AKO STE JE KORISTILI. UZAS! !! !!
U opste se ne slazem .... Trazila je STEP DEKU na boju NARANDzASTO,a kada su stigle nije joj se kao svidjala boja Jeste joj receno DA NE ZNAM DA LI JE KRISCENA ... A ZBOG CEGA ???? STEP DEKU je HTELA da VRATI posle 4 PROVEDENIH DANA,a ko GARANTUJE da NIJE KORISCENO Da se obratila cim je stiglo uredu,a posle 4 - iri dana nije uredu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.