Cimpa

Subotica

Član od: 09.09.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Štampači | InkJet

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dva puta sam pitao da li je stampac uredu. Oba puta sam dobio da je sa njim sve u redu samo nema ketridze. Kupio sam polomljen i nekompletan stampac. Kada sam se obratio da li ima ostale delova, zavlacio me je da su krivi radnici i da ce to poslati kad pronadje. Budic kupcima savetujem licno preuzimanje od doticnog gospodina.

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

TV nije proban kupljen na rec presli smo za njega 150 km U OBA PRAVCA dosli kuci tv ne mozete podesiti ima negativnu sliku uopste ne pamti programe sutradan ponovo 150 km da ga vratimo to zadovoljstvo nas je kostalo 40 evra ovo nije za negativnu vec za iskljucivanje sa ovog sajta moj vam je savet KLONITE SE OVOG PRODAVCA OVO JE VEC JEDAN KUPAC NAPISAO PRE MENE ali ja nisam poslusala mog supruga NAZALOST

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nedavno mi je doticni gospodin poslao bukvalno istu maticnu plocu neispravnu! ! Kad sam mu rekao kako je neispravna maticna i kako me je prevario ignorise me porukama i pozivima. Ne bih vam savetovao da uzimate od njega jer kad vam stigne predmet i kad vidite da ste prevareni kao ja, prodavace vam pricu da nije u transportu ili da niste vi ostetili taj predmet. Ja jos odnesem u servis i kazu mi da je potpuno neispravna maticna ploca vec duze vreme. .
Kad se nesto kupi od nekog ne noska se u servise pa posle ide reklamacija tako se ne radi nego se odma vraca. Pitanje jel ako kupite negde nesto onda nosite u drugi servis? Zasto ne vracate odma gde ste ga uzeli? Prvi korak je: 1. Kulturno ponasanje.

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

naručio samnov motornu testeru od njega a stigla mi je testera koja je radila a usto i neispravna, kad sam ga nazvao da mu reklamiram on mi kaze da mi nije on poslao nego neki njegov kolega iz ćuprije pošto on nije imao i još mi na sve kaze sta ja imam sa tim nisam ti je ja poslao, kad sam trazio broj tel. od tog lika iz ćuprije poslao mi je pogrešan broj. Ne preporučujem saradnju swa ovakvim prodavcom jer sam ja kao kupio novu motorku a dobio neispravnu

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Kupio sam od doticnog prodavca kuciste za 2200 dinara bez harda i memorije i optike, a kada mi je stiglo i platio uredno ja otvorio paket unutra je bilo kuciste puno delova od ploce i srafova i bez napajanja koje je 'slucajno'zaboravio da stavi jer ima puno obaveza i nema vremena da razmislja o svemu a ima vremena da uzme novac, kada sam ga pozvao on mi je rekao ajde sta ce ti napajanje resi to nekako nemam ja vremena da se bakcem sada oko toga za 2200 dinara. .. .sta da vam kazem, NE BIH SAVETOVAO DA TRGUJETE SA OVIM PRODAVCEM pre ili kasnije vas ceka ovo.
Covek hoce ceo racunar za 2200din neka kupi drugde ali ne kod mene.

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Savetujem da ne uzimate od njega hard diskove Ja sam danas uzeo od 320 gb od njega..u foliji je bio hermeticki zatvoren i samo ga krenuo formatirati i nista blokira..i u servisu su probali i svi mi kazu neispravan hard!! Puno bed fajlova izbacuje i naravno on se pravi lud nece da primi reklamaciju!! A posteno sam platio za sta?? Za nista....
Mislim da ako nesto ne valja ne nosi se prvo u servis i posle se vraca prodavcu. Pitanje ko ce takvu reklamaciju prihvatiti? Ja sigurno necu. Treba prvo napraviti particiju a posle formatirati i ne stavljati prvo hard u neke uredjaje. itd.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.