cip.de

Kikinda

Član od: 29.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu se navodi televizor radio i samo se ugasio. Blinka 3 puta ja otiso iz NS za Kikindu tv blinka 6 puta ne tri puta nebitno dam mu dogovoren novac dodjem kuci imam sta i videti napakovan tv ubacen iskidan flet kabel i izgoreo samo da bih se prodao tv ne preporucujem saradnju sa ovim clanom lik je skroz ne korektan na moj predlog da mi vrati pola para pravda se kako je ne moguce da ne moze da se popravi, da moze da se popravi tebi bih majstor to resio ne bih stavljao u oglase nekom da podvalis tv sa pricom da se samo stao da radim. Takodje napominjem da ne kupujete nista od njega nema od bezveze 4 negativne ocene. Nije mi jasno kakvih ljudi ima da mu dodjes u kucu i da te gleda u oci i laže. .. .
Naravno da nista od toga nije istina doso proverio tv uzeo cak ispitivac da proveri punjac da li daje napon koji treba sedio tu kod mene popijo kafu vise od pola sata je gledao tv mogao je da odluci da li ce da uzme tv ili ne niko ga nije terao da uzme ali tv je velik lep samo punjac od 19.5V 6.5A koji sam kosta 50e tv je ko nov bio ekran od 50 inca koji moze da se proda uvek u pitanje je smart TV D3 FULL HD WiFi koji sve je imao znaci samo punjac vredio posto ga znam bavi se stime on i otac njegov iz ns su idu po pijacu na najlon picac skuplja tv tamo ali to je njegova stvar znaci trazio sam 120e za tv a posto njega znam dao sam mu za 80e pa cak mu I to bio puno pa sam mu dao za 40e na kraj i 40e sam mu pustio za gorivo do mene a kad pogledam dosta mu je i 2000 din ali je kukao da nema pa sam mu dao za 40e tv koji samo punjac kosta vise servis je pa sta ja mogu ako nije uspeo da to sredi pogledaj te njegov oglas prodaje svasta od delova a nista jeftino sve skupo a uzeo ceo TV od mene ko nov sa daninac original i punjac koji uvek moze da se proda za 50e toliko vredi

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac nije hteo da otvori paket po njemu je bila prevara sa moje strane. Izgubio sam vreme i novac (poštarina) sa ovim korisnikom.
Paket je bio 90g sam tel ima 130g a ti si slao tel navodno i tel koji ima sve zajedno 90g reci ti meni lako. Moze ceo paket da ima 90g kad sam tel ima 130g?? Majonez je tezi od paketa tako da taj nega neka nema veze pored moje sve poz ocene kao kupac vidi se

Kompjuteri | Desktop > Polukonfiguracije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek nije ispostovao dogovor. Dogovoreno je da uplati novac za postarinu pa da mu posaljemo kompjuter. Prvo se javio da je otputovao pa da ce to da uplati kada se vrati u ponedeljak. Sacekali smo ga, u nedelju nam je rekao da ce u ponedeljak u jutarnjim casovima da uplati i da odmah saljemo paket, ali nista od toga. Svako moze da odustane od kupovine, ali bar malo postovanja i da samo javi kako ne bi odbijali druge kupce. Nepouzdan clan.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

nije ispostovan dogovor sebastian umesto da mi posalje iphone 5s on mi je poslao neku plastinu kocku koja nevredi ni 2 pare , neispostovan dogovor , izradio me je za 3800dinara , nepreporucujem saradnju ! !!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.