CMYK Ink

Šabac

Član od: 21.04.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Štampači | InkJet

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Desila mi se slična situacija kao čoveku koji je već ostavio negativnu ocenu za ovog prodavca. Čovek se bavi reparaciom starih štampača i KUPOVINA KOD NJEGA VAM JE LUTRIJA! Ako nemate sreće, on sigurno neće preuzeti odgovornost i neće Vam vratiti novac. Prodavac me je ubedio da štampač savršeno radi i navodno kad je stavio zamenske ketridže nešto se desilo (zamenske ketridže kako je sam priznao nije ispitao, već je ispitao sa nekim svojim originalnim i tad je sve fukncionisalo). Kad je štampač stigao prva stranica koju sam odštampala, kao i svaka sledeća je bila katastrofalna. Boje brljaju, i na izveštaju štampač pokazuje da je zapušena boja magenta. Tražila sam od prodavca da mi vrati novac a ja njemu da pošaljem štampač nazad, on mi pametuje kako mora da ispita štampač da li je u redu, pa tek onda da vrati novac i da oduzme vrednost poštarine. Pa naravno da nije ispravan kad sam ga takvog i preuzela i brlja od prve stranice. Inače bavim se pravljenjem dečijih knjižica i to sam naglasila prodavcu i rekla sam mu da mi treba funkcionalan štampač i baš sam naglasila da ne brlja boje, on me je sve vreme ubeđivao da je ovaj savršen i da nemam šta da brinem. U najboljem slučaju imala sam opciju da njega zovem svaki drugi dan da nanovo repariram, resetujem štampac i glumim majstora. .. kad sam odbila to, jer sam narucila navodno ispravan štampač, prodavac odbija komunikaciju, neće da se javi na telefon, odbija da mi vrati novac, traži da ja platim poštarinu. .. Čovek je uzeo 10.000 i nema ni blama ni srama ni savesti. Još jednom, KUPOVINA KOD OBOG ČOVEKA JE LUTRIJA I MOJ SAVET JE DA GA ZAOBIĐETE I NE SLUŠATE NJEGOVA UBEĐIVANJA JER NIJE VREDNO RIZIKA, A ONDA JE TAKO JADNO NJEGOVO PONAŠANJE NAKON ŠTO MU LEGNE NOVAC NA RAČUN! P. s. evo sad mi stiže poruka gde mi piše "ženska glavo, da li si ti dobra sa glavom" njegove reči govore dovoljno. ..
Auuu sačuvaj bože šta ova naškraba sve. Ovako je pisala i na Viberu gde me smarala od 18.00 h do 00.00 h ..katastrofa...zabolela me bila glava od glupih objašnjenja njenog neznanja i neupućenosti u ove uredjaje.A neće da posluša ništa već sama majstoriše po štampaču.Nije napisla kakve uvrede mi je pisala na Viber nazivajući me prevarantom i šta još sve .Uvek se nadje nekakva asocijalna ličnost da brlja po reputaciji poštenih ljudi.Ovo je druga po redu kod mene do sada, nažalost. A ovde čovek nema mogućnost nikakvu da se odbrani od ovakvih ljudi i priloži svoje dokaze već škraba ko šta hoće i šalje oecne negativne. Naime dotičnoj sam poslao savršeno ispravan uredjaj kao svakome drugom što potvrdjuju i silne ocene od kupaca koji mi nisu dali pozitivne ocene na lepe oči sigurno. Zahtevala je slike test štampe i video klip da vidi kako štampač printa. Ispoštovao sam je maksimalno i više od toga i poslao čak 4 video klipa i gomilu test stranica pre samog pakovanja štampača i videla je sve da je ok. Ali ni to ovde nije napisla.Kad je stigao štampač kod nje zove i kaže nije dobra crvena boja. Ja iz iskustva znajući šta je i šta se ponekad desi zbog transporta kažem joj da ne maltretira štampač i da ga ostavi na miru neko vreme i biće ok. Ali ne sluša ništa i radi šta ona hoće. Ponudim joj drugi štampač da pošaljem ona hože-neće...bira ..na kraju kaže da vrati štampač i da joj vratim novac. Ja odgovorim nema problema ali prvo da vrati štampač za koji sam i dostavu ja platio kako bi joj izašao u susret.Ali neće ni to već trazila unapred novac da vratim. Pa gde to ima kao da sam ja nekakva budala. Pravila su kod povrata prvo vraćanje pa onda isplata novca nazad. kao kod svakoga tako i kod mene. Valjda treba prvo da se ja uverim u ono što govori i utvrdim da nema oštećenja drugih koja nisu bila .Otkud znam šta mi može vratiti.Ali nije htela da pristane što je meni sumnjivo bilo.Ovo je prava istina a ne ovo što ona napisa a što nema veze s mozgom.

Kompjuteri | Desktop > Štampači | InkJet

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam Canon picma ts305 ‘kao nov’ dobio sam stampac koji ne radi. Na zalost, zbog velikih problema sa prodavcem, ne bih preporucio saradnju. Ocenu dajem po savetu KPa kao opomenu prodavacu za buduce transakcije tj. Trgovinu.
Hahhaahah...E ova bruka moze samo an KP-u.Covek prvo bio poslao pozitivnu ocenu pa onda nakon nekoliko dana trazio da se ponisti ...pa nakon svih problema s njim on posalje negativnu ocenu. I to za stampac koji uoipste nije kupio. Kupio je Canon koji nikad nije ni bio na oglasu. Znaci ovde moze da se posalje ocena i za robu koju niste kupili. Jedini nezadovoljni kupac do sada koji nezna sta hoce. Prvo je heto drugi stampac pa onda nece iako sam mu hteo poslati, nakon toga sam rekao da vrati Canon i da ce dobiti novac nazad ali i to odbije ...trazio novac unapred da posaljem...jbt gde to ima.Inace poslat mu je nov stampac pregledan i testiran sa originalnim novim kertridzima i sve to u originalnoj kutiji koji se "pokvario" u kutiji dok je stigao od mene do njega.Eto sta se sve ne moze na KP-u da radi...ovo nema nigde na svetu...sacuvaj boze.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.