COA

Veliko Gradište

Član od: 04.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobio sam telefon koji nije model 2016 nego 2015. Poslao sam poruku ovom clanu i zvao ga telefonom a on mi daje broj druga koji navodno samo koristi njegov profil i navodno je drugov telefon. Tog navodnog druga sam zvao vise puta ali se ne javlja a ni ovaj korisnik se vise ne javlja na telefon. Blokiran sam, ne mogu ni poruku da posaljem. Njegovo opravdanje ce biti da je on kupio telefon 2016-e godine i da je napisao da je telefon Nov, ali on je mogao da ga kupi i 2018 ali telefon je model za 2015-u god. Razlika u ceni je bar 30 eur, i model 2015 me ne zanima. Ja sam zanemario da ovaj clan vec ima dve negativne ocene misleci da se vec opametio ali ocigledno nije tako. NEGATIVNA OCENA KAO KUCA. OPREZ SVIM CLANOVIMA! !!

Konzole i igrice > Xbox

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Paket je stigao i dogovor je bio da sve odlicno radi, kad se konzola prikljuci u struju ona pocne da radi usporeno i uopste nece da ocita nista, samo kad se ubaci neki disk (i to posle duzeg vremena). Konzola je poluneispravna a kabal za tv je pokvaren, lepljen je trakom i jedva i radi. NE PREPORUCUJEM SARADNJU JER CLAN NECE DA ODGOVORI NA PORUKE A DOBIO SAM POLUNEISPRAVAN PREDMET!

Bicikli > Mountainbike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

poslao sam poruku i on me blokirao a pri kupovini bicikla sam je rekao ako ima neki problem javi tu sam sadaznas gde stanujem inače nemam reči poniziti se za 3000 din svakačast bež te od ovoga lika u opisu kao samo ga oprati nema vremena i podmazati laž da me nije blokirao uvezi komunikacije nebi dobio negativnu kao kuća
Biciklo nije poslato kurirskim sluzbama nego je licno preuzeto sto znaci da ste gledali sta ste kupili, i ne znam sta ste ocekivali za 3000din biciklo koje leti, bili ste svesni da morate uloziti nest u njega i to je to, a to sam napomenuo u samom oglasu i vama kada ste dosli. Treba da vas je sramota ove negativne ocene, ispade ko da sam vas ja prevario,ne znam sta pokusavate sa tim postici, ali svakome na cast!!! Nema veze.Takve kupce treba izbegavati bas zbog ovakvih stvari. Hvala jos jednom na negativoj oceni. Daleko vam vasa kuca. Vise nikad poslovati sa vama, a to preporucujem i ostalim ljudima. OPREZZZZ SA OVIM CLANOM NE ZNA STA HOCE!!! SRAMOTA!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.