Cobi

Vranje

Član od: 13.02.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako, doticni je naveo da prodaje telefone sa oglasa, rekao da su 2kom IPH7 skroz ispravni i funkcionalni sem mikrofona, sto nije istina, telefoni su stigli jedan je samo radio, drugi samo restartovanje, za ostale telefone koji su dolazili kao delovi je rekao da su svi delovi tu originalni unutra sto je takodje slagao. Slao ssam mu poruke, dva dana ne odgovara na poruke i pozive, posle 3dana se javlja kako nije bio u SRB, a telefon uredno zvoni mogu da ga dobijem, sta god napisao kao izgovor neces se oprati, dzaba pozitivne kad si se prodao za 8500rsd. Ljudi pazite se ne oslanjajte se kao ja na ove pozitivne. .. !! !
U opisu oglasa jasno pisalo ' IDE KAO NEISPITANO, BEZ PRAVA NA REKLAMACIJU ', pored toga, dogovor sa gospodinog KLINCEM postignut da mi vrati telefone, a ja njemu novac. Potvrdjuje da je poslao paket, i 5 dana paketa nema da meni stigne, nikakvo obavestenje, da bih ja njemu napisao sta se desva, a on meni odgovori ' IPAK NISAM POSLAO PAKET, NISAM VEROVAO DA CES ISTI PODICI ', lepne meni negativnu!!!? Sve je to ok, ali ja ne razumem administratore Kupujem prodajem sajta, da pored mojih kontakata, i ulaga je zalbi na ovu negativnu, oni meni kazi ' Cujte se sa clanom i dogovorite se da povuce ocenu ' ! Jos jednom ' TELEFONI IDU KAO NEISPITANI BEZ PRAVA NA REKLAMACIJU '!!! GOSPODO ADMINISTRATORI MOLIM DA UKLONITE NEGATIVNU OCENU! HVALA!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.