Cobrakg

Kragujevac

Član od: 11.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od clana sam kupio patike za fudbal, sutradan posle prvog termina se pocepale, nije proslo mesec dana pa sam onda reklamirao. .. Trazio sam da ih vratim, ali on nije pristao i tako se zavrsila komunikacija. .. Ja necu propasti zbog par hiljada dinara, ali sledeci clanovi koji budu planirali da saradjuju sa njim neka dobro razmisle ! !!
Gospodin Farkas pise gluposti. Naravno da sam pristao da ih vrati ali licno jer imam jako losa iskusta sa takvim ljudima.Niko ne priznaje fizicka ostecenja bilo kog proizvoda,da su patike pukle to bi bilo u redu i razumljivo.Iste takve nosim vise od godinu dana i jos su upotrabljive.Radi se o originalnim patikam . ,sve sam rekao.

Poljoprivreda | Domaće životinje > Oprema za domaće životinje

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvo , poslat mi je inkubator sa cenom mnogo višom nego što je dogovoreno (meni je reč zakon), drugo Inkubator je polu ispravan ili ti bolje reći ne ispravan pošto ne može da natera temperaturu inkubacije 37-38 stepeni celzijusa, a prodavac je garantovao i kunuo se da je isti ispravan. Tako da se čuvate i dobro razmislite o saradnji sa prodavcem.
Dva pota sam platio poštarinu,greška u ceni je ispravljena(na moju stetu. U koliko aparat nije odgovarao opisu kupac je mogao da me kontaktira i da vrati ovako....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.