Codename

Beograd | Novi Bg.

Član od: 20.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije navedeno u opisu da je zamenjen displej telefona. Na dnu telefona izbija svetlo jer diaplej nije zalepljen dobro. Na ponudu da mu posaljem telefon sa otkupninom od 13500(jer me telefon kostao zapravo 13540) odbio je ponudu i reko da moze da plati postarinu svega 200 i pravio se da nije menjan diaplej telefona i bukvalno mene pravio na kretena. Svakog ko zanima neka mi se javi mogu da posaljem fotografije. IZBEGAVAJTE SARADNJU S OVIM COVEKOM
Decko me je ispitivao jedno 5 min vezano za telefon, na sve je dobio odgovor i slozio se da mu posaljem. Telefon je ispravan i nema nikakvih mana. Ekran nije menjan, telefon je polovan, ali decko izgleda ocekuje NOV zapakovan telefon. Slike je imao u oglasu. Taj vizuelni deo mu se nije svideo. Ja sam rekao da ga posalje nazad i da cu mu VRATITI PARE(13000) I JA CU PLATITI POSTARINU ka meni . Njemu to nije odgovaralo I poceo je da me vredja I ostalo. Sramota !!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.