Coka

Bečej

Član od: 28.04.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Klaviri | Akustični

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kada sam se našao sa gospodinom da preuzmem stolicu, video sam da nije onaj model koji je naveden u oglasu (K&M13901) već Thomann KB-15BP. Pritom je i oštećena na nekoliko mesta, a oštećenja su prefarbana crnim markerom. Očigledno je da gospodin kupuje faličnu robu sa Thomanna-a i preprodaje je kao novu, dok je u isto vreme oglašava kao potpuno drugi i skuplji proizvod. Puno opreza u saradnji sa ovim članom i dobro proverite šta kupujete.
Stolica mu je lično uručena, znači odneta na noge,da bi on odma pri tome počeo da se cenka i obara cenu koju sam prihfatio. Ponudio sam mu mogućnost da mi vrati mada sam prešao 70 km da bih mu je odneo. Stolica je nova!!!! Zamolio bih dotičnog čivuta ili sirćaaša da objavi sliku stolice i mesto de je oštećena kao i iznos koji je platio pa neka ljudi procene. Oprez sa ovim članom i nikako mu ne nosite lično
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.