Cool Offer

Pirot

Član od: 15.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitare | Akustične Western

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu slagao da gitara ima nisku akciju. Takođe nije naveo da se prednja ploča deformisala, tj ugibala prema dole, zajedno sa donjim delom vrata koji je počeo da se odlepljuje. Takođe se kobilica počela odlepljivati. Sve u svemu instrument koji se može sviruckati na prvih 5 pragova. Iz razgovora se vidi da se čovek razume u gitare, što znači da je namerno sakrio mane u oglasu. Nakon kontaktiranja u početku bio za da vratim gitaru i da mi vrati novac, a onda rekao da pošto je moj prijatelj, koji je preuzimao gitaru, snimio gitaru i poslao mi snimak, nema ništa od vraćanja. Moj kolega koji je preuzeo gitaru, prvi put u životu je držao istu, tako da. .. Što dalje od ovog
Čovek došao na kućnu adresu, gledao gitaru 45 minuta. Snimao i slikao gitaru pa slao nekome da pogleda i kupio gitaru. Pet dana nakon kupovine mi se javlja kako mu ipak ne odgovara gitara i trazi povrat novca, navodi neka oštećenja. Totalni apsurd. Pritom gitara koju je kupio košta 6500 dinara. Zahteva da gitara za ovaj novac ima akciju od 3mm na dvanaestom pragu a to nemaju ni gitare u klasi od 700+ evra. Član vredja i preti u porukama! Definitivno se ne isplati prodavati jeftine instrumente na ovom sajtu, jer ljudi očekuju premium instrument za premalo novca.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.