COOL SHOP 2020 / 064-316-85-84

Beograd

Član od: 01.05.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Web kamere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslata mi je neispravna kamera, zvala sam da vratim, insistirao je da dodje do moje kuce, zivim sama, i odbila sam to. Ja sam kameru poslala postom u subotu, danas je cetvrtak, ne zeli da podigne paket, vredja, svadja se i drzak je. .ima bar 2 razlicita profila na kp i oba imaju negativne ocene. .. sramota. .I da, obe postarine sam platila ja, student sam, kamera mi je bila hitno potrebna za kolokvijum. .posten covek bas. .NEGATIVNA KAO KUCA! Ne preporucujem saradnju.
Kamera poslata ISPRAVNA ,predpostavljam da se to desilo u i u transportu ostetila ,verovao sam joj na rec i ako sam poslao ISPRAVNU sam kao i sve pakete do sada koje saljem jako lepo zastitio, medjutim svi znaju da nasi kuriri bacaju pakete ,ne vode racuna i da se igraju njima ,pa sam zato i pristao da se vrati jer verujem da se mozda i ,,ostetila " ,nije bio problem . Ponudio sam da dodjem i licno zamenim kameru drugom ,odbila je ! Na kraju i pristao da mi je vrati ,posta u kojoj je paket ostavljen radi od 8 do 17h ,zbog pandemije virusa su i skratili vreme poste i nikako nisam stizao posle posla da je preuzmem i hteo ujutru da rizikujem svoj posao i zakasanim da bi podigao paket i jos joj slikao postu vcrs kada sam bio ispred nje da ne radi ( 17:59 ) a radila je do 19 h , kako sam joj i napisao u poruci ali je gospodja bila nestrpljiva i dala negativnu nepotrebno !! Neka je Vama na casti i treba da Vas je sramota!

Bela tehnika i kućni aparati > Aparati za kafu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac oglašava svoje proizvode kao: novo, ekstra, top. .. a onda dobijete izgreban i upušen aparat dimom od cigareta i što je najvažnije neispravan. Pošto se radi o firmi pošiljka je primljena pred oko 30 ljudi, isto toliko svedoka u slučaju da bilo šta opovrgne od napisanog i najmanje isto toliko originalnih kapsula je upropašćeno. Na pozive prvo ne odgovara, nakon dva dana se javlja očekujući u prvoj rečenici reklamaciju, iako mu je samo rečeno dobar dan. Zatim pokušava da eskivira unapred datu garanciju, ali opterećen dokazima pristaje da vrati novac. Zatim se opet ne javlja. Kada je pozvan sa drugog broja odgovara na poziv i pristaje na povrat i ponovo smišlja izgovor i odlaže. Aparat je spakovan i služi za saplitanje. To što naši ljudi skupljaju u Evropi ispred vrata zgrada i kuća, tamo se tretira kao elektronski otpad. Negativna kao vrata da ne bi još neko nastadao ovako.
Ahaahhahahh....Kako Vas nije sramota? Poslao mi je poruku na kp vezano za aparat za kafu,odovorio sam mu uredno kao i svakom do sad ,NIKAKVA saradnja izmedju nas nije postojala i dao mi negativnu,jer KP dozvoljava da cim s njekim razmenis poruku mozes da ocenis ,e tako je ovaj iskoristio priliku i to uradi,ne znam o cemu se radi,izgleda da ga je samoizolacija ubila :D pa nije imao pametnijih posla nego da daje ljudima negativne . Narode,ja kazem svakom,ko moze dodjite LICNO kod mene u stan i uverite se u ispravnost, kvalitet i fer i korektnu saradju kao i do sada sa mnogo zadovoljnih kupaca. . . a ovaj gore sve gleda!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.