Corner Shop Kula

Kula

Član od: 14.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Fitnes i vežbanje > Sprave za teretanu

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispoštovan dogovor do kraja, rečeno je da se ne šalje paket ukoliko poštarina prelazi određenu sumu, paket je ipak poslat sa duplo većom postarinom nego što je bilo dogovoreno u prepisci i telefonskom razgovoru. Ne preporučujem saradnju.
Ocenio mene umesto brzu postu,sve ostalo je suvisno pametnom objasnjavati.Sledece ce biti da je i ne ispravno.Oceni'te neko ko ima 10 ocena.Nije se udostojio da saceka Famozni Vikend nego odmah,brze bolje daj negativnu ocenu.Sve u svemu mogu pisati ja ovde do prekosutra,romane i poeziju raznu,liriku i prozu,ponudio sam se da platim nastalu razliku iz kurtoazije,jer je moja greska sto sam ja trazio iformacije od brze poste koliko kosta dostava,na samom fiskalnom lepo pise da dostava moze da poskupi i da se promeni,a kod mene lepo na fiskalu pise 666 dinara.Znao sam da ce biti neka rdjava posla,Tako da opet kazem,sve u svemu ja sam KRIVAC ,al u buduce mi je za nauk,sami sebi proveravajte postarinu.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek poslao telefon koji nije kao sto je napisano. .. ima mrlje na ekranu i jos koje ogrebotine i odlepljeno zastitno staklo koje uopste nije naveo. .. .i to nine toliki problem ja mu kazem on kao ne beruje i jos me blokira na KP. .. najbise zbog toga negativna ocena
Teska sramota . Bez kometara
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.