Crne i bele table

Beograd | Novi Bg.

Član od: 31.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Dečji bicikli i trotineti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Opis iz oglasa netacan. U prvih mesec dana otpao je tocak u sred detetove voznje. Rucke su se odlepile. Svako razuman ne bi prihvatio popravku trotineta i rizik da se pad opet ponovi i mozda bude fatalan. Odneli smo trotinet na reklamaciju, trazili smo nov ili povrat novca, nazalost dobili smo samo deo novca uz ultimatum "hocete ili necete". Isti ce biti popravljen i prodat bas mozda Vama. Nikako ne preporucujem ni trotinet, niti prodavca.
Poštovani gospodine Dejane, Početkom sezone ste od mene kupili najprodavaniji model trotineta. Posle dva meseca ste me kontaktirati da reklamirate isti. Prihvatio sam i odneo kod uvoznika gde su mi jasno rekli da može isključivo popravka. Naravno Vi to niste hteli ni da razmatrate. Pritom niste naveli da su na druga dva točka bila fizička oštećenja(na silikonskom delu) . zbog kojih nije ni bio funkcionalan trotinet a ne zbog tocka koji je uredno skinut. Da bi završio agoniju ponudio sam Vam 80% vrednosti novog trotinete što ste vi u tom trenutku oberučke prihvatili. Posle 7 dana Vas je pukla sujeta, pa eto ja ispadoh prevarant. Hvala na iskrenosti i sve najbolje.

Asesoari > Muškarci | Novčanici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu od doticnog gospodina pise aluminijumski novcanik, u opisu oglasa pise da je od brusenog aluminijuma. Cena sumnjivo mala al sta ja znam. .. Isposravilo se da je predmet od obicne jeftine krte plastike
Postovani, Opis za gore navedeni novcanik je skinut sa sajta proizvodjaca,koji se prodaje sa istim opisom sirom sveta. Ponudjeno vam je da artikal vratite i da vam novac bude u potpunosti vracen,ali ste vi izabrali da mi date negativnu ocenu odbijajuci svaku dalju komunikaciju. Prilikom porudzbine ste naveli da vam je jako bitno da artikal stigne u najkracem mogucem roku,a ja sam ga poslao u roku od sat vremena iako mi je toga dana kurir vec prosao.Prilikom ocenjivanja ste naveli da dogovor nije ispostovan i slazem se sa Vama jer dogovora sa Vase strane nije ni bilo. Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.