Crni

Beograd

Član od: 09.02.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Lenovo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac nije primio dogovorenu pošiljku (čije sam troškove inače ja platio)bez ikakvih konkretnih razloga, već iz svog subjektivnog zaključka i na osnovu nekog mog drugog oglasa za koji mu se nije svideo opis? ?? Veoma neprofesionalno ponašanje. .
Pet puta sam te zvao na mob. nejavljas se kao kupcu bi morao da se javis pa si mi posalo nesto sto ne odrovara opisu telefona koji sam kupio.aA isama cinjenica da si stavio 2 slike ugsenog telefona na oglas pa si ga odmah brze bolje skinuo sa oglasa me navodi na pomisao da tu nesto nije u redu.10000 din nije malo da ja tebe posle zovem da reklamiram a ti da mi se nejavljas na mobilni...u sledecem oglasu za novi telefon piises da nije koriscen a na njemu se vide tragovi koriscenja ,kazes nov a garancija iskoristena od 24 meseca 11 meseci (pa kako je onda nov ako se koristi 11 meseci)ako se vidi da je izgreban sa strane na slici se vidi i crno ispod zastitne folije ili stakla sta je vec napred to crno je prasina i masnoca koja se nakupi od upotrebe telefona te stoga treba da napises telefon ispravan,koriscen 11 meseci a ne nov -nekoriscen..iz svih ovih razloga telefon ti necu primiti bice vracen i dobices -1ps.prrocitaj malo pravila sajta pre nego sto oglasis nesto ...ovo je kopi-paste zadnje poruke koju sam poslao prodavcu sa 0 ocena
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.