Crusader

Kragujevac

Član od: 25.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Apple

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvo me zavlacio za lovu kao bolestan ima upalu pluca i na kraju uplatio mi manje. Jos se nesto ljuti sto ga zovem. Izbegavajte ga u sirokom luku! !!
Razumem clana...ali sam imao odredjenih poteskoca razne vrste i to je ucinilo da ispadne da sam prevarant i da zavlacim ljude. Od mene ovaj clan ima pozitivnu ocenu bez obzira na sve, a ostali clanovi koji su sa mnom vise puta saradjivali dobro me znaju kakvu su saradnju sa mnom imali!

Mobilni telefoni > HTC

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Da

Sve je on isposhtovao samo shto mi je poslao glupi kineski umesto galaxy s3 za azisko trzishte i kune mi se da nezna nishta o tome, DALI JE I ON PREVAREN MENE NE ZANIMA ! !! !! !
Coveku sam poslao sve sa slika,trazio je da mu sve lepo pokazem pre slanja sto sam i uradio,sta se posle desilo po mom slanju ne znam,i ja sam posle svega ostao zatecen sto je ispalo ruzno prilikom nase saradnje a samo sam poslao svoj telefon koji sam kupcu pokazao e sad da li sam prevaren posle svega se i ja pitam,iako mi nije pravo nemam nikakve zamerke za ovog clana,svakako ga preporucujem za saradnju!

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Tek kada je dobio moj telefon, javio je da nema dovoljno para za doplatu i da ga sačekam nekoliko dana za ostatak. Tih nekoliko dana je prešlo u skoro tri nedelje čekanja bez odgovora, da bi na kraju izjavio da nema novac. Prvi sam mu poslao telefon u zameni, i video je tačno šta sam mu poslao. Razočaran sam, jer zbog tako sitnih para čovek može da dobije negativnu ocenu, što pokazuje da mu i nije bitno koje ocene ima.
Coveku sam lepo rekao i objasnio neke stvari,jer je mob koji mi je dao blago reci razvaljen pozadi,pokusano da se otvori i to jako nestruscno, popravka i sminka za njega me izasla vise nego da sam kupio mob nov.clan jeste prvi poslao i sve u vezi toga je kako je i rekao ali da mi nisu bitne ocene i ovde odnos sa postenim clanovima koji imam to je mnogo pogresio da ne kazem nesto gore.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.