cubeR32

Beograd

Član od: 31.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U opisu oglasa je stajalo u "solidnom stanju" e sad ako to solidno stanje podrazumeva da je deo polomljen, da je lepljen, krpljen, farban flomasterom da se nebi videlo da je farba spala onda se izvinjavam članu zbog negativne ocene. Još kako kaže neko mu je iz Nemačke poslao greškom 2 kompleta. .. da nemci su poznati kao izdašan narod : ) Takođe lepo sam napomenuo članu da sve lepo zapakuje da se otvori za ventilacju nebi polomili i od tog lepog upakovanog dobio sam deo koji je stavljen u parčence novine i to je to. Evo slika kako deo koji sam dobio izgleda u "solidnom stanju", a eto i razgovora gde se vidi da posle prijema pošiljke nisam sa članom ništa hteo da imam ali pošto se već javio rečeno mu je zašto mu se nisam javljao i onda je usledio njegov napad, napad je najbolja odbrana : ) Nisam hteo ni da ga ocenim ali eto pošto šalje drske i bezobrazne odgovore i napada onda mogu negativno. .. http: //www. dodaj. rs/f/1w/Ll/68w5Rc9/1. jpg http: //www. dodaj. rs/f/1t/RQ/38EQDGeT/2. png
ja ne znam o cemu se ovde radi!!! pod jedan ovo je u solidnom stanju, znaci nije ni novo, ni extra, ni dobro, nego solidno stanje! drugo, nisi se javio uopste da ti je stiglo, niti si zvao da kazes da ti se ne svijda, da nisi zadovoljan i slicno. . da si zvao dobio bi pare nazad! nego si cutao, dok te ja nisam zvao i piao sta je sa paketom! e onda si poceo da kukas! treca stvar, ja sam to tako dobio, to sto si ti ocekivao nov set za 20 eura, koji inae kosta 80 njm mene da krivis, em sam lepo sve slikao, em sam lepo upakovao! nzm sta si ocekivao, kartonsku kutiju debelu 5 cm, sa stiroporima, i sa 10 folija da ti upakujem jel?! deo koji si dobio u novini zapakovan u kaseti je resetkica za vozacevu stranu koju sam ti rekao da ide kao gratis! i kao cetvrto, kod mene nije bilo nista slomljeno, jer sam proverio sve, sve je bilo ispravno i funkcionalno. . sad mogu da krivim ili tebe ili kurirsku sluzbu za ostecenje! ovog clana smatram teskim pesimistom, jer ocekuje za 20 eura da dobije novo iz fabrike!

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cecko je posla ne ispravan deo.
Decko je trazio fizicki tj mehanicki deo "Slide za nokiu n97" ja sam njemu to i prodao, i to po jako povoljnoj ceni, a to sto njemu ne oogovara sto mu flet na tom slideu ne radi nego mora svoj da premesta to je njegov a ne moj problem! decko je trazio slide koji je ispravan i funkcionalan, ja sam mu takav i prodao!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.