cule

Beograd | Palilula

Član od: 04.08.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Znaci clana zaobici u svakom mogucem smislu, neodgovoran u svakom smislu. Poslao sina da mi proda telefon, na kraju sin je u skoli izlazi za odmor, kada sam trazio broj za ih pozovem rekao mi je daj tvoj sin ce te pozvati. Navodno moj broj je nevazeci nije mogao da me dobije, ja cekao kao budala 30min, na kraju zovem broj koji je na oglasu niko se ne javljam da bi doticni clan rekao da to nije njegov broj da zovem nekog totalno drugog. Uzas nikakva saradnja sa ovim clanom.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Ostalo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena. Kupac nije preuzeo paket, poslato post expresom, imao rok 5 dana da preuzme u posti, nije uradio. Placena dupla postarina. Kupac se ponudio da refundira troskove ali naravno nikad nije uplatio iako je proslo 15dana. Sta reci osim buducim prodavcima da ovom kupcu ISKLJUCIVO SALJU PROIZVOD NAKON UPLATE jer u suprotnom ce plaćati duple postarine.
Druze i tebi ce ici negativna ocena bez razloga kao i meni, ostao sam taj dan kod kuce samo da bi preuzeo sat sat nije stigao i rekao sam mu da stigne na kucnu adresu nije stiglo okej nije problem do njega nego do kurira al ne razumem cemu ovo

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispoštovan dogovor. Kupac nije preuzeo paket/paket vraćen-plaćena dupla poštarina! Refundacija o duploj poštarini nije ispoštovana i ako je i to bilo dogovoreno. Sve u svemu. VEOMA NEPROFESIONALNO! NEGATIVNA!
Nisam preuzeo jel sam radio nisam imao vremena rekao sam vam da cu vam uplatiti za postarinu vi ste mi sutradan dali negativnu ocenu ne vidim razlog ali ok
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.