Cyclomania Bike Shop

Novi Sad

Član od: 20.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Usluge | Servis i popravka > Servis bicikala i trotineta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Šta reći a birati pristojne reči? ! Uopšte ne poštuju ništa. Pitam ih lepo koja je cena postavljanja obične gume na trotinetu i to sa mojim gumama, odgovore 1200 din, donese se danas sutra gotovo. Devojka odveze, opet proveri za cenu, potvrde 1200. Zamene tri gume sa sve našim gumama, postave dve obične i jednu punu, i naplate 5800 din za to, plus prvi trotinet čekaš 2 dana. Odgovor na razlog veće cene 'Podjednako teško se skida puna guma', znači ne naplaćuju montiranje nego izgleda demontiranje. . U konkurentnom servisu, zamena pune gume 1000 din, rade gumu za 15 minuta od dolaska. . Dragi servisu, 6000 ne koštaju ruke na traktoru kada se menjaju gume. Pogotovo ne za posao od 15 minuta po gumi.
Pristojnost je stvar izbora, kakva god situacija bila, sve zavisi ko je kakav čovek. Devojka je dovela prvo jedan trotinet, pa posle drugi. Znači između menjanja guma na ta dva trotineta, vaši trotineti nisu jedini u našem servisu. Radimo po redu, da bi svako bio ispoštovan. VI ste bili ispoštovani. Jeste zamena obične gume 1200, pune NIJE ZAMENA 1200 nego 1800 jer je MNOGOOO težeee ZAMENITI PUNU nego občnu gumu. Naravno da naplaćujemo i demontažu, morali smo skinuti tu punu gumu. Mi nismo servis za vas, nepoštujete nečiji rad koji je jako težak, i da znate koliko je teško navući i svući punu gumu nikada ne biste ovo napisali. Ali iz priloženog se vidi da ne znate. Svako dobro,
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.