D C

Sombor

Član od: 18.11.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Tesla

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi ponudio njegovu "ispravnu" Tesla plochu za koju je garantovao milion posto da je ispravna da bi se na kraju ispostavilo da mi je poslao neispravnu plochu koja ne pali! Plochu sam platio po dogovoru 1200 din +400 ptt i plus majstora koji ju je komplet testirao i utvrdio za sigurno da plocha ne radi i da je crkla! On sve vreme negira i tvrdi da je poslao ispravnu plochu a nije! ! Kada sam rekao da hocu da vratim telefon sa neispravnom plocom nazad, on nece ni da cuje i opet negira! Iako sam u minisu 2100 dinara i to mu naglasio 5 puta, on je kao predlozhio da mi vrati deo novca tj. Tacnije 500 dinara na sta sam ja pristao jer sam shvatio sa kim imam posla, ali i od toga nema nista posle 5 dana! Nejavlja se na moje pozive, niti odgovara na poruke! Nevolim da dajem negativne ocene, niti sam ikada imao potrebe ali ovo je velika sramota za sitne pare i zato sam bio primoran da napisem sve ovo i upozorim ostale postene ljude na kp da obrate pazhnju kada posluju sa ovim gospodinom. . Trebao sam da obratim pazhnju na njegove negativne pre nego sto sam pristao na saradnju jer su sve za mobilne telefone. .. ali dobro svaka skola se placa. .. Negativna do neba!
Poslao nu 1000000% ispravnu plocu,tj. Telefon sa ispravnom plocom na kom je puknut tac i slika na displeju je treperila..telefon pre slanja testiralo strucno lice,upali,daje zvuk radi tac,punjenje..sve radi...da bi on sto je i sam rekao sam prebacivao plocu pa tek posle navodno nosio u servis,ne priznajem reklamaciju jer je mogao on kao nestrucno lice prilikom prebacivanja nesto da osteti..a i on je njegov takav telefon prodavao gde je navodno sve ispravno sem konektora za punjenje,a kad mu je stigao moj telefon rekao je da puni bateriju,mogao je onda u krajnjem slucaju da prebaci konektor i ima ispravan telefon. U svakon slucaju njemu je poslat telefon sa isprravnom plocom koju je testiralo strucno lice...ja neplacam tudje greske

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik mi je rekao da ce poslati S7 koji je u top stanju samo punjac ne radi a ako mi se ne svidi da ga mogu vratiti. Poslao mi je telefon u ocajnom stanju koji ne moze da se koristi uopste
Telefon bio u potpunosti ispravan kad sam poslao,kao sto se moglo videti i na slikama..tako da ne vidim uopste razlog za ovakvu ocenu..

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Posle stignute posiljke POLOMLJENOG telefona, u opisu pisalo bez ogrebotine , bez odgovora na moje pozive i poruke.
Telefon bio u potpunosti ispravan kad sam poslao,kao sto se moglo videti i na slikama..tako da ne vidim uopste razlog za ovakvu ocenu..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.