D D

Beograd | Novi Bg.

Član od: 10.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Oprema za poslovanje > Zanati | Ostala oprema i materijali

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovom članu ne šaljite paket pre uplate, meni se paket vratio nazad, nije preuzet, jer navodno je bio u inostranstvu, a sam mi je tražio da mu pošaljem paket. Neodgovorno sa njegove strane.
Druže, ne znam koji je tvoj problem. Rekao sam ti da ću ti uplatiti pare i za poštarinu i za paket ponovo. Screenshot poruke pa izbaci. To tvoje navodno se zove "Kampala, Uganda" Dođi na moj Instagram pa pogledaj gde sam. Gospode Bože kakvih necivilizovanih ljudi SCREENSHOT PORUKE U KOJIMA SE IZVINJAVAM I KAŽEM DA MI POŠALJEŠ RAČUN DA TI UPLATIM I ZA JAKNU I ZA POŠTARINU !!!

Nega i lična higijena > Parfemi | Muški

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio da se nabavi parfem i odustao od kupovine. Ne preporucujem.
Parfem nije bio ni poslat niti bilo sta. Informisao sam se o parfemu i rekao da cu biti u inostranstvu u periodu kada ste sami predlozili da posaljete parfem, pa sam rekao da cu se javiti ako budem hteo kada se vratim i javio sam Vam da ne zelim parfem. Konkretno, ako Vas bas zanima kupio sam na FREE SHOP-u parfem po istoj ceni jer nisam bas siguran u legitimitet i originalnost tog parfema. Ako ce Vam negativna ocena znaciti, onda mi je drago da Vam izadjem u susret barem tako. Pozdrav. :)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.