D. e. a.

Jagodina

Član od: 20.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Košulje

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

E pa ovako, doticna osoba je mislila da ne mogu da je pronadjem (posto mi je pisala preko SMS- a)ali zahvaljujuci KP timu, pronasla sam je. Narucila je paket garderobe za devojcucu. Paket je poslat i bila je obavestena o tome i rekla da ce da javi kada preuzme. Poslala saam joj poruku da vidim da li je stigao, odgovora naravno nije bilo. Nakon toga sam je vise puta zvala, ali uporno je odbijala moje pozive. Tako da clanovima KP ne preporucujem saradnju sa ovom osobom! !!
Ne preporucujem nikome saradnju samnom ko ne ispostuje dogovor i ne posalje paket kada je dogovoreno, naknadne posiljke necu preuzimati!

Bicikli > Dečji bicikli i trotineti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sramota od strane gospodje. Dogovorile smo se da mi posalje tricikl i onda mi se javlja da ima smrtni slucaj i da odlozimo do vikenda. Ja pristanem i cekam do vikenda usput joj saljem poruke i zovem je ali ona je nedostupna. A preko poruka sve super nikad ne bi prevarila nekog jer je majka 3 dece. A posle ni traga ni glasa. JAKO SAM RAZOCARANA! Sramota! Ne preporucujem NIKOM OVAKAV BEZOBRAZLUK I NEODGOVORNOST mogla je bar da me ispostuje i da se javi. Nemam reci.
Ovo stvarno nisam od vas ocekivala,sve je ovo istina sto ste napisali,ali sam vam jasno rekla da smo krenuli na more sto je i pisalo na mom profilu da smo na odmoru!!! Ako niste mogli da sacekate zasto niste za ove pare nasli neki drugi?vidite u naslovu da je pisalo p.r.o.d.a.t.o. jer je cekalo da se vratimo i da posaljem!a naravno da se ne javljam jer sam u romingu .Da sam imala takvu nameru da Vas prevarim ne bi se ni javljala na kp poruke da ne bi doslo do ove negativne.I preporucujem,posto kazete da ste imali iskustva sa prevarantima,da vise ne kupujete preko sajta,samo uzivo,kes u radnji,jer izgleda ne umete da se snadjete sa pisanom komunikacijom.Sve najbolje.....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.