D&G SHOP

Novi Sad

Član od: 09.06.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Blenderi i seckalice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kineski nutribulet jako loseg kvaliteta. Pokusala sam da vratim prozvod, naravno da ne primaju povrat jer su uvalili kinesku robu. Za buduce kupce samo da znate je sva roba kineska iako tvrde da nije. UZAS!
Ovako doticna nije se uopste javila kada je preuzela paket prvo to da naglasim, ja sam je kontaktirala da vidim jel sve ok i na to nije odmah odgovorila, prvo mi slikala kako je kiristila uredjaj pri cemu se vidi da je uredjaj ispravan, razlog koji je imala doticna je jedan od razloga da ne radi kako treba na sta sam tvrdila 1000% da je ispravno, na stotine prodatih i niko zamerku imao nije, nakon cega sam trazila dokaze i javila se nakon dan ipo da je pogresila sve je ispravno i radi ali ipak taj sto u prodavnicu kosta 10.000 dinara a kod nas 6000 to je navela, nebulozno skroz, pa bi da vrati. Ja nikoga ne vucem za rukav da kupi kod nas moze kupiti gde zeli, u oglasu svakom pise opis slika i mozete teaziti i dodatne slike uvek stojimo na raspolaganju, sve sto vas zanima mozete pitati pre narucivanja tu smo da odgovaramo, ocena je ukucana negativna cisto iz besa i nicega drugog. Koga zanima dokazi i prepiska tu sam saljem skrinove.

Nameštaj > Stolovi i stolice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Totalno ne ozbiljna saradnja POGREŠILA SKORZ BOJU STOLICA, MATERIJALA SVE I NEĆE DA PREUZME NAZAD ROBU I DA PREPRAVI, Ne javlja se više na telefon! STRASNO!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.