D G

Novi Sad

Član od: 17.11.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kada je stigao paket ja sam se zapanjio. Stigao je ofucan, iznošen, izbledeo duks. Tip je napisao u oglasu da je oprran dva puta, pataj duks je opran 102 puta. Krije se iza pozitivnih ocena to mu ne daje za pravo da laže poštene kupce. Zato mu je zalepljena negativna ocena da tu stoji kao panj i da uvek podseća poštene kupce. Ah da kada vam uvali robu novac vam nevraća i krivicu svaljuje na vas. Još jednom negativna ocena i zaobilazite ovog člana.
NAPOMENA - ovo nije pravdanje, nego dokaz da ovakvi ljudi postoje. I KP administracija je obavestena. Cela prepiska, nemam sta da dodam. 29.01.2021 Dobar dan Nenad ovde. Da li možete da mi pošaljete kompletne mere ovog duksa, da vidim da li mi odgovara. 13:06 Pozdrav, saljem. Ajde molim te..opusteno mi reci kilazu i visinu, ukoliko bas odskaces od mene odma cu ti reci. Izmedju M i L je..dakle manji L. 13:09 175cm,78kg 13:12 Iskreno, mislim da ce bas biti kako treba. Meni problem pravi mojih 183cm. Saljem mere ubrzo. 13:14 Ok hvala 13:15 Grudi 52, Ledja 65, Rukav ispod pazuha 50-51 13:52 Nenad Šljivić, J..... G.......10./4. 11070 Novi Beograd, tel. 063-......... Pozz. 14:46 Poslato, javljaj utiske! 19:04 30.01.2021 E evo mene , duks je stigao probao sam ga nažalost ne stoji mi. To je rizik kupovine preko neta neznaš dok ne probaš. Morao sam da ti ga vratim. Troškove slanja sam ja platio. Pozz. 12:21 Pozdrav Nenade, radio sam trecu smenu pa ti zato i odgovaram sada. Poslate su tacne mere, usput smo se i culi, lepo ispricali itd. Samoinicijativno poslati nesto nazad je meni neprihvatljivo. Na 65 transakcija koje su ocenjene i jos toliko neocenjenih ovako nesto nisam doziveo. Tvoj subjektivni osecaj da ti nesto ne stoji nije moja stvar, a ja da gubim vreme u posti da bih ispostovao tebe je druga prica. Tudje vreme postujem a jos vise svoje veruj mi. Da zavrsim..mere su bile tacne i duks je opisan i slikan do detalja. Nemam vise sta da dodam osim da na tudju neodlucnost i u krajnjoj liniji samovolju slanja nazad, ja ne uticem i necu vise diskutovati o ovome. Duks ce ti se vratiti jer sam i kad smo pricali preko telefona rekao da ja kada posaljem ili narucim sebi nesto povrat ne radim. Pozdrav i svako dobro. 17:00 01.02.2021 Imaš još vremena da ispraviš stvari inače ti sleduje negativna ocena da ti kkrasi sve tvoje oglase. Pozz 10:47
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.