D.Jovanovic

Loznica

Član od: 24.03.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor oko prodaje pomenutog predmeta lako postignut, cak je stavio da je rezervisan do dogovorenog roka isporuke i jos jednom me pitao da li ostaje dogovor oko kupovine da bi mi dan pred moj dolazak u Loznicu naprasno javio da je predmet prodao. Veoma nekorektno i neprofesiinalno, to se kaznjava negativnom radi potencijalnih kupaca, da znaju sa kim imaju posla. Ovaj clan ako se dogovori nije sigurno da ce ispostovati jer ako dobije drugu ponudu prevarice vas. To se u civilizovanom svetu ne radi. Covek se drzi za rec a vo za rogove, sta nam drugo preostaje ako sopstvenu rec ne postujemo. Sta da ocekujemo od drugih, kako bi bilo da je kupac odustao od kupovine dan pred razmenu a sedam dana cuva predmet. Nema opravdanja. Ja bih kupio predmet taman i da mi ne treba ako sam reko da cu kupiti a ne kao on prodao drugom a obecao meni. Za nepostovanje negativna kao vrata
Hahahahha Ja mogu da prodam kome sta hocu Nikog ja nisam prevario Lepo sam ti rekao da je cena 2000 za sve a ti daješ 1500 Ja sam ti rekao da ti mogu dati slušalice za toliko a ti meni pošto smo "zemljaci" ti iz sapca ja iz loznice kažeš da ti spakujem sve to E pa nisam ti nista mi odgovorio za to i da si dao 2000 Nebi ti dao pošto ucenjujes!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.