D.M

Niš

Član od: 16.03.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kartica je prodata kao poluispravna a nije navedeno! Na kartici je neispravan jedan fan a pordata je pod naslovom"Potpuno ispravna"Ne preporucujem saradnju sa ovim korisnikom!
LAŽŽŽ, Kartica je prodata u potpuno ispravnom stanje, sa kutijom i ostalom opremom. Kao prvo liku sam spustio cenu da ga ispoštujem 'veruj bratu budzet mi je 30' i ja ajde pristanem Kao drugo javlja mi se posle 5 dana od prodaje i kaze kako jedan fan ne radi, koliko ja znam i razumem se kad kupis polovnu robu testiras je cim preuzmes on se nije javio cim je preuzeo posiljku jer je naravno bilo sve okej. Kako ja mogu da znam da on nije promenio fan ili nesto slicno, da se javio odmah prvi dan i da je rekao da ne radi nesto nikakvih problema ne bi bilo. Molim administratore da se ova ocena obriše.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rezervisao graficku, cekam ga nedelju dana, odbijam ozbiljne kupce, nakani se da dodje kuci kako bih mu poslao paket. Posaljem mu paket na podatke koje mi je ostavio, ne preuzme vrati mi se posiljka, platim duplu postarinu. Tvrdi da su podaci pogresni, proverio sam podatke sa adresnice isti su kao i oni koje je on meni napisao preko KP poruke. Klinac jos ide u skolu, vrv nema ni 18god, ne zna kako se koristi usluga Poste za uplatu novca, ili nece. Cekam ga od cetvrtka da mi nadoknadi duplu postarinu jos nije, ja vise da cekam ne mogu. Mali je krajnje bezobrazan i ne ozbiljan. Preporucujem da zaobidjete saradnju sa njim.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.