D.O.O SONY

Aleksandrovac

Član od: 08.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Cipele

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

zao mi je sto nisam poslusao Mladenov komentar. patike stigle odlepljene i u izradi napred su krive zato ih i slika ovako samo sa strane. .. na mobilni nece da se javi ali hoce na poneku poruku na viberu da odgovori. .. ne pristaje da se vrati novac nego zamena za isto tako krive patike. .. ko god hoce da kupi patike nek trazi sliku spreda da vidi o cemu se radi. .. poslao mi je jos neke modele koji su takodje napred krivi tako da su verovatno svi modeli krivi. -10 ocena za ovog clana a vi razmislite hocete bacati novac da saradjujete sa njim. .. ja mladena poslusao nisam i eto. .. 37eu ce se preziveti nadam se da ce mu se trostruko vratiti za ovo kako posluje
Svakako da sam ti nudio reklamaciju, o mom trošku poštarine, ne znam da li bi u radnji kad platite patike 250 eura gledali dal su krive, nego mislili bi da su idealne jer imaju visoku cenu. Patike nisu krive, nego imaju oblik kao sve normalne patike, svako mkze dobiti sliku pre kupovine. A sto se tiče za 37 eura mislim da niste očekivali original, ili mozda i jeste? Iako sam razmisljao o povratu novca, posle ovog komentara svakako da toga nece biti.

Obuća | Muška > Cipele

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupljene patike ne odgovaraju opisu. Detaljne obrade nema ni u najavi, vidi se lepak na svakom spoju. Anatomski ulozak (tako stoji u oglasu) je komad skaja isecen rucno makazama za nalepljenim kockastim komadom sundjera. Naravno da nisam ocekivao original, ali ovo je smesno. Ko zeli slike, nek se javi, mogu poslati. Razumem da u oglasu ne stoji da je moguc povrat novca, ali ukoliko nesto ne odgovara opisu, onda treba biti posten i vratiti novac. Ponudjena mi je zamena ali je sigurno da ne bih dobio iste takve ali da odgovaraju opisu i zbog toga je nisam prihvatio. Mozda su ostali imali pozitivno iskustvo ali ja sam imao negativno. Pozdrav
Da nije moguce licno preuzimanje obuce, rekao bih ti da si u pravu. Ali posto dozvoljavam da se licno proba i pogleda obuca u Novom Pazaru, tvoj komentar nema smisla. Svi koji su do sad uzimali su bili zadovoljni. Nudio sam ti zamenu za drugi model, za isti taj ako je taj bio felerican kao sto si rekao. I dalje mozes da se javis da zamenimo i posle negativnog komentara po mojem trosku dostave. Patike odgovaraju opisu. Moze svako licno da pogleda u Novom Pazaru kod mene.

Obuća | Muška > Cipele

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

UVALILI SU MI POTPUNO DRUGI MODEL ! !! SADA SE NIKO NE JAVLJA NA TEL.
Nebojsa, to je model koji ste porucili, i taj model je bio na prvoj slici kao sto ste rekli. Mogli ste lepo sliku da spremite a ne da govorite sa prve slike.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.