D Prodaja

Novi Sad

Član od: 25.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Električni

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio nije preuzeo
Imamo problem sa poštarom jer je alkoholicar. Ostavio papir u drugo sanduče, vise puta mi se ovo dešavalo i dok sam se cuo sa vama paket je vraćen. Niste morali negativnu ocenu da dajete mogli ste opet poslati + bih nadoknadio postarinu. Ili bih unapred uplatio, mogli smo se dogovoriti da ste hteli...

Kućni ljubimci > Psi | Jazavičari

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

1. Ništa ne odgovara opisu iz oglasa. Čovek mi obećao dva muška šteneta a dobio sam jedno muško i jedno žensko (pristao sam na to) jer je u međuvremenu prodao jedno muško ali je nudio neko drugo iz drugog legla iako sam mu naglasio da bi bilo lepo da se drži dogovora jer dolazim iz Subotice ali me je slagao. Dalje, pisalo je da su kučići vakcinisani ali nisam dobio nikakav papir da bi mi kasnije rekao da nisu vakcinisani. Još kaže da sam dobio 2 komada za 120€ iako je cena po komadu bila 70€ ali je cenu spustio zbog toga što mi je rekao da nisu vakcinisani, što ja demantujem. Cenu je spustio jer sam hteo 2 komada. 2. Komunikacija užas, čas ima 2 mužjaka, čas nema jer ih je kao prodao, pristanem na dve ženke a u komunikaciji sa mojom suprugom kaže da ima 2 mužjaka. Na kraju mi je njegov brat prodao kučiće a dečko nema pojma o čemu smo se dogovorili. 3. Ništa po dogovoru osim što sam došao na ugovorenu adresu i platio sam mu pošteno po dogovoru. Razlozi više nego jasni za negativnu ocenu i za izbegavanje ovog člana.
Ispao je nesporazum, svakako je moja greška. Imao sam rezervisane muške stence i kada je vasa zena zvala pogresno sam joj rekao. Svakako ste se nasli sa mojim bratom gde ste uzeli dva lepa šteneta. U svakom slucaju ako ste nezadovoljni trebali ste me pozvati da rešimo problem. Zao mi je zbog ove situacije, desi se greška ljudi smo. Svako dobro.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.