Dača 062414201

Novi Sad

Član od: 12.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost, moram dati negativnu ocenu korisniku. Dosao sam u Novi Sad po lap top, da bi se ispostavilo da ne moze da digne sistem. Momak je korektan i ocekivao sam da mi javi da li je lap top proradio, pa da dodjem neki drugi dan i da ga pokupim, ali on ga je u medjuvremenu prodao. Bezveze sam trosio gorivo od ZR do NS. Komunikacija je bila korektna, ali ovo je ispalo malo neprofesionalno sa njegove strane.
Stvarno mi nije jasno kako ima ovakvih ljudi! Jemo se sve dogovorili i dosao je da pogleda naravno kasnio je 1:30h ali nema veze sacekao sam, kad je pokrenuo laptop nesto se desilo aa windowsom pa nije hteo sa se pokrene sto je i bolje sto se desilo odmah nego da odnese kuci pa da bude jos veci problem e tad me je malo izvredjao kako lupam gluposti i prko toga sam presao jer nisam hteo nikakvih problema. Na kraju nismo uspeli da se dogovorimo oko cene u takvom stanju i odusto je od kupovine kako navodno javice se u toku dana sto se nije desilo, ja sam u medju vremenu resio problem sa laptopom i prodao. Mislim da nije u redu da mi da negativnu ali nema veze valjda su ovih 395 clana kp-a ludi a on jedini fer i korektan!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.