Дача

Novi Sad

Član od: 23.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Štapovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Postovani korisnici kp foruma od gospodina u pocetku sam dobio nepristojnu ponudu sa stap zatim je nastavio blacenje kako je to najgori sportex od svih, zatim pristaje na moju zadnju cenu i ugovaramo slanje bex kurirskom sluzbom posto postexspres nesalje stapove iz Loznice sto je gospodin mogao da proveri pozivom na broj loznicke poste, za stap sam uzeo kvalitetnu plasticnu cev sa poklopcem umotao oba dela stapa u kvalitetni filc cev ispunio papirom od novina i poslao na gospodinovu adresu tj. Na insistiranje u magacin u grad Nis, ujutru pocinje sa pravdanjem kako sam trebao da posaljem u magacin u njegov grad za koji nisam nikad cuo, kako je previsoka postarina kako je paket pretezak, zasto nisam skrato cev 40 cm, kako on nije mafijas i neprodaje drogu, kako sam mu dao laznu adresu stanovanja, kako me niko od komsija neprepoznaje, trazi licni dokument da mu saljem i jos mnogo toga samo da ne preuzme paket itd. .. Da skratim pricu stap nije preuzeo platio sam obe postarine cev gubljenje vremena i zivaca. Tako da cuvaj te se ovog clana izbegavajte trgovinu sa istim jer ce vam trebati mnogo zivaca. Sve poruke sacuvane a celokupnu povrat stapa sam snimio kamerom visoke rezolucije kako da imam dokaz sta sam poslao!
Sta reci nakon preko 10 godina najpostenijeg moguceg odnosa sa svakim clanom sa kojim sam trgovao i dobijao najpozitivnija misljenja a broj neocenjenih trgovina tri puta je veci. Dogovorili smo se oko iznosa za stap i trazio sam slanje Postexpresom. Ali PRVA sumnja javila se posle prve Viber poruke primljene sa NEMACKOG broja!!! a na KP stoji Telekomov za kontakt i tvrdnje da Postexpres ne prima stapove i da je stap poslao BEX-om a samo par dana pre toga Postexpresom stigao mi je Cormoran Black Star Coramid od 3m uredno spakovan u cev precnika 50ak mm i dugu jedva preko 1.5m za koju sam platio upola manji iznos za slanje od Bex-a. Slikovna viber poruka sadrzala je Bex otpremnicu sa koje se vidi da je paket uvrsten u kategoriju od 5-10kg i da treba da platim 850din. za slanje plus otkup.Adresa u Loznici koju je Sladjan dao naterala me da malo guglam i pretrazim postin adresar iz kog sam pozvao tri broja u neposrednom komsiluku.Od svih sam dobio negativan odgovor da Sladjana ne poznaju kao svog komsiju a momak koji radi na Auto placu(ulica do Banijske)mi je javio da iz vidjenja zna Sladjana ali da on ne zivi tu u Banijskoj vec par km dalje,i da su na toj adresi njive sto sam preko gugl mape i vozila koje snima ulice mogao i da se uverim pa sam iz svih sakupljenih informacija odlucio da ne bacam tesko stecenih 15000 din.I pored svega gajio sam neku nadu da mozda gresim pa sam ipak otisao do Bex magacina.Kulminacija moje sumnje bio je sam paket. Plasticna kanalizaciona cev 120mm i dugacka celih 3m !!! za stap tezak 250gr i dugacak 3m iz dva dela.Kako nisam dobio dozvolu da otvorim paket pozvao sam Sladjana da se dogovorimo oko slanja,trazio je novac i za cev koja mu se vratila. Nije casio casa da nadjemo neko resenje da ne bude na stetu vec mi je dao negativnu ocenu. Hvala, i to je za LJUDE a meni nauk da ubuduce dobro izanaliziram i ne brzam sa kupovinom od clanova koji nemaju nijednu ocenu jer i to dodaje trunku sumnje na sve prethodno receno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.