Daca

Novi Sad

Član od: 18.08.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Monitor je samo ubačen u kartonsku kutiju bez ikakve zaštite i zatvoren selotejpom pa je stigao oštećen. Prodavac nije hteo da odgovori na poruku kad sam mu javio, a i pre toga je u porukama delovalo kao da ga skoro i ne zanima ništa. Pažljivo se dogovorite pre nego što vam pošalje neki paket.
Monitor je bio zapakovan u tvrdu kutiju na kojoj je na 20 mesta pisalo LOMLJIVO.Negativnu ocenu treba dati kurirskim sluzbama, tj. kuririma koji moraju da se zainteresuju i ophode prema paketima normalno.Pitao sam po dobijanju informacije kupca da li moze da se koristi sa namerom da doprinesem steti,ali odgovora nije bilo. Tu je bio kraj konunikacije. Ne zbog mene. Znaci aktivno sam ucestvovao u komunikaciji.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

tel poslat bez punjaca a u oglasu nije naveo da prodaje bez punjaca tako da jako amaterski ali nema veze
Po slikama i u tekstu oglasa je bilo jasno da se telefon prodaje bez punjaca.Na primedbu kupca,rekao sam da cu ipak poslati i punjac prvog radnog dana,bez dodatnih troskova za njega,sa mojm postarinom,ali minu medjuvremenu vec stize negativna ocena.Nedelja je,nisam mogao poslati danas,a sada i necu.Molim doticnog da ubuducenpazljivo cita oglase,gleda slikeni bude strpljiviji u zivotu.

Odeća | Muška > Džins

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao je oštećenu robu a nakon toga neće da se javi. Savet je da izbegavate ovog prodavca i saradnju sa njim.

Plovni objekti > Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sirena prodata nepotpuna fali glavni deo tj. Kompresor bez kojeg ne može da radi umesto kompresora zakacen filter za gorivo. .I akosam ga pitao da li radi i da li je kompletna na sta je odgovorio da jeste. Rekao je da ce javiti i poslati o svom trosku, medjutim od toga nema nista. .

Alati i oruđa > Stolarski

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

bio je dogovor oko zamene za moj mob. telefon na njegovu inicijativu, culi smo se par puta sve gde je rekao da ce poslati sutra glodalicu i odjednom od coveka ni traga ni glasa. niti je poslao glodalicu niti se vise ne javlja na telefon. ZNACI DA DOGOVOR SA NJIM IZBEGAVAJTE, JER OCIGLEDNO TO NJEMU NISTA NE ZNACI.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.