Daca

Beograd

Član od: 08.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovoreno licno preuzimanje u beogradu , krenuo iz panceva da bi mi clan rekao kad sam bio na pola puta kako mu je telefon ispao i da ne dolazim. u medjuvremenu mi rekao da smo se dogovorili ranije ( ustvari dogovorio se sa jos nekim pa se zbunio ) posle svega dobija pozitivnu ocenu za isti predmet od drugog clana. Nije korektno
U pravu je član što se tiče toga da smo se dogovorili, telefon se u medjuvremenu polomio, nije tačno da sam se dogovorio sa nekim drugim, prodajem dosta toga pa je došlo do zabune, dečku je ponudjeno da dobije bolji telefon po istoj,smešnoj ceni, ali nije mi odgovarao na poruke, imam dokaze za to. Trudio sam se da ispravim svoju grešku, ali on nije bio za saradjivanje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.