Dacha

Prokuplje

Član od: 18.06.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gume su ostecene po unutrasnjoj ivici i nisu upotrebljive. U oglasu je pisalo da mogu jos dugo da traju. Ni jedan vulkanizer ne zeli da ih montira ! Nemoguce da prodavac nije znao da su ostecene do te mere da su neupotrebljive! Komunikacija je u pocetku bila korektna , ali se posle moje reklamacije svela na odgovore tipa objasnite mi razlog zasto nisu dobre gume i ja cu vam vratiti novac. A kad objasnim da nisu dobre prodavac kaze da to nije valjani razlog. Uporno ignorise moje zahteve , neka kaze necu da vratim novac, a ne hocu ali kad mi se bolje objasni! !! Dogovor nije ispostovan korisnika treba izbegavati!
Ma covek je slep kod ociju i nepismen pored skole. Sve mane i nedostatke koje je naveo je imao u samom opisu oglasa imao je slike na kojima se jasno vidi o kavoj i kolikoj istrosenosti-nedostacima se radi. Opis oglasa Dve gume sa slike Fulda 195 60 15 , skinuta sa auta. Dubina sare po sredini je 5mm ali su obe malo sa unutrasnje strane vise istrosene gde je dubina sare 4mm, ali mogu jos dugo da traju. Jedna je lepljena ali je drzala. Po ceni od 1200 dinara za obe Receno mu je da su skinute sa mog auta, nakon reglaze trapa i da nisu tresle i bile krive. Trazio sam mu pravi razlog ( a to je da sam prizna da jednostavno nije lepo procitao, razumeo, video oglas) i da cu mu vratiti gume nazad ali sem razloga tj nedostataka koji sam naveo u oglasu i koji su vidljivi na slikama nisam dobio. krivo mi je samo sto ovih dana nisam imao interneta da ovo resim pre. ma covek je...... nemam reci

Foto-aparati i kamere > Analogni foto-aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kad poslujete sa ljudima neminovno dodjete i do ovakvih primera. Zamolio sam da provere svetlomer i stakla na objektivu. Potvrdili da je sve ispravno i bez budji. Aparat su takodje potvrdili da je ispravan. Stigao je aparat koji ne premotava, ne okida, sa pomerenom prizmom, ne ispravnim svetlomerom i objektivom sa budjavim staklima. Aparat sam poslao nazad, posto sam im obrazlozio nedostatke, ali nisu hteli da ga prime. Do sada nisam nikom dao negativnu ocenu, ali sada je dara prevrsila meru. Obratite paznju, vrlo su slatkorecivi kada hvale svoju robu.
Drzak, bezobrazan, nekulturan..... Aparat je poslat potpuno ispravan, okida,premotava, bez ikakvih mana sto mu je i preneto i u poruci prilikom prvog kontakta. Kaze da je neispravan- ma kako da ne. Istom smo preneli da je ljudski da kaze da ukoliko je pogresio model pa narucio-kupio pogresan da cemo mu vratiti aparat nazad,a ne da tako kaze nas ubedjuje i iznosi lazi o ispravnosti aparata. Ali covek je bezobrazan , drzak..... za nikakvu saradnju, zvali smo ga ali je prekinuo vezu. Poslao je aparat - pokvaren, naravno da ga nismo hteli primiti nazad jer smo poslali potpuno ispravan a on nam sada vraca ne ispravan. Poziva se na neke ocene, godine.... smesno sta reci..... Covek za svaku vrstu izbegavanja
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.