Dacho

Novi Sad

Član od: 08.11.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Slušalice i mikrofoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupljena dva para slusalica. Obe slusalice ne rade. Obe slusalice imaju ostecen 3,5mm prikljucak. Obe imaju super lepak na prikljucku. Obe se prodaju kao novo - nekorisceno. Jedne imaju ostecenje na kozi od koriscenja. Evo slika: https: //ibb. co/pycpTFc Ponudjeno vracanje slusalica, o moj trosak a da se pare vrate, rekao je da nema nameru to da radi.
Problem resen na obostrano zadovoljstvo ?

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativne ocene ne dajem, ali decko me je izradio bas lepo. Prodao mi je pc sa pokvarenom maticnom plocom sto nigde nije naveo u oglasu vec je napisao da je u odlicnom stanju, njegov pc licno i evo sada moram da pucam jos 50e za maticnu novu, vodio ga kod 2 najbolja servisa u gradu i oni mi kazu da pc uopste nije radio duze vreme. Zaobilaziti clana u sirokom vidokrugu!
Doticni gospodin je kupio pc 17.06. ......i spustio mu cenu za citavih 50e I sve je bilo u redu... Do 29.06 kada se javio i rekao da je pc neispravan....sa pricom kako je stavljao 3 ispravne grafike i da ne baca sliku.... A onda mi se pozalio da kad ubaci grafiku ,4pin konektor za napajanje procesora ne moze da dohvati.... Rekavsi mi da je palio kompjuter bez da je konektor bio na svom mestu sto je van svake pameti... Onda je poceo da prica kako su mu prijatelji rekli da to nije uzrok...kako su to najbolji serviseri u gradu i kako sve znaju.... 1.Lik je preprodavac koji je samo pokusao da izmulja 2.Pali kompjuter bez napajanja za cpu 3.Javio se 15 dana kasnije Dobio je pc za 168e sa kucistem koje samo vredi 50e....pise kako je "vodio" pc do najboljih servisera koji su mu rekli da pc nije radio duze vreme?.. totalne gluposti i lazi...a onda napise kako me treba zaobilaziti....Slicne kao sto si ti unapred molim da me zaobidju.. a adimne da črocitaju moj odgovor i shodno cinjenicama koje mogu potvrditi prepiskom uklone bespravno datu negativnu ocenu! Hvala

Foto-aparati i kamere > Digitalni foto-aparati | Bridž

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko je posveceno pregovarao da se spusti cena i spustio sam. .. Nakon opsirnog razgovora o garanciji saljem po dogovoru, potvrdjujem slanje i jos pitam kada odgovara da stigne, pre 12 ili posle. Odgovor je sto pre i od tada ni traga ni glasa. Ne javlja se ne odgovara na poruke. Jako lose iskustvo i -700 dinara za mene jer placam vracenu posiljku. Jako nekorektno.
Zbog vanjskih uticaja bio sam sprecen...ali sve sto je covek napisao je na mestu!Iskreno izvinjenje.Ponudio sam mu uplatu 700din ali je on to odbio!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.