Dak

Bela Crkva

Član od: 28.07.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna iz razloga sto mi je prosli put uvalio neispravan samsung c5 pregrevao se, vukao bateriju i bagovala tastatura, sad smo menjali moj s8 za njegov s7edge i kada su mi rwkli da je na njegovom telefonu menjan ekran on brze bolje posalje mi poruku i na mom je menjan sto je cista laz, tako da sam oba puta imao lose iskustvo sa ovim clanom, i da zaboravio sam da napisem na njegovom telefonu rade 6jezgra a dva nerade sto znaci da je imao neki problem pa su u servisu ugasili dva jezgra tako da vise nije octa core procesor
E ovako, imam dokaz u porukama, prvo kada sam ga kontaktirao i ponudio menjazu i rekao da smo saradjivali on pocne pricu da uvalio si mi c5 prosli put,a c5 star mesec dana pod garancijom, svaki normalan bi vratio telefon on ga zadrzao i dao pozitivnu ocenu, i posle godinu dana to pominje. Ja mu sad poslao s7e prvi, opet pocinje fora radi telefon sa 6 jezgra ne sa 8 ima problem sa softverom, ja nadjem jos 2 s7 da se uverim ono tako fabricki kad se optereti radi sa 8 ovako sa 6,vise nije pominjao taj problem kad sam mu dao dokaze za to. Posalje on svoj s8 za koji je rekao da nije otvaran i da ima samo tragovi od futrole na dnu poklopca. Medjutim ti tragovi su od otvaranja telefona,primetim stakl9 da je menjano on kaze nema sanse hoce da se kune,dam dokaz da je menjano on kaze i na tvom je menjano. Tako da dzaba clanu tolike ocene pozitivne. P.s I jos pozuruje da se ocenimo pozitivno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.