Daki

Kraljevo

Član od: 05.02.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucila jaknu sa krznom. Poslata jakna sa skinutim krznom. Obecava da ce naknadno poslati, a onda me blokira i ovde i na viberu! !!
.zaista je zalosno sto ovde svako moze dati negativnu ocenu.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Torbe i rančevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam torbu za laptop moram reći u dobrom stanju ali veličina ne odgovara, iako je u naslovu navedeno da je za 17 vel. Do tada je komunikacija bila korektna. Kada sam pozvao i rekao da veličina ne odgovara brzo je rekao kako njegov 17 laptop Sony vaio staje. Slučajno jedan od mojih lp je navedene marke. Onda je rekao da mora ujutru hitno za Crnu Goru i da pozovem za 12-14 dana. Pokušao sam da pozovem posle 2 nedelje ali mi odbija poziv. Ovom prilikom ga pozivam da ukoliko ubaci moj laptop 17 i zatvori torbu poklanjam mu sa sve torbom. Čuvajte se ljudi koji vam kažu "drug moj" a ne poznaju vas.
Zaista je žalosno što na ovom sajtu svako može dati negativnu ocenu bez ikakvog razloga,a pri tom izmišljaju razne lovačke priče... Izbegavate saradnju sa ovim članom da ne prodjete kao ja sa negativnom ocenom bez ikakvog razloga.

Foto-aparati i kamere > Digitalni foto-aparati | Kompakt

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslali ste neispravan fotoaparat. Zasto? Neradi power dugme za ukljucivanje, jedva se sa play dugmetom proradio. Nece da fokusira samo krci iznutra i mutna slika. Blic isto neradi. Kod video snimka nema tona. Ni kod menija uopste zvuk nema. Sa power dugmetom nemoze iskljuciti , samo ako se izvadi bateria.
aparat je potpuno ispravan 1000 posto,poslao sam vam i slike i video snimak na viber kao dokaz,a sramota je sto svako moze dati negativnu ocenu za bilo sta...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.