Daki

Aleksinac

Član od: 24.09.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Električne testere i cirkulari

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu piše da je nekorišćena a tragovi korišćenja vidljivi. Ne korisna kupovina. Za 30% više novca, dobije se garancija, kofer i dodatni delovi kod ovlašćenog prodavca.
Ovaj nesavesni kupac ocigledno ne prepoznaje tragove koriscenja od tragova transporta. Poslata mu je masina iz oglasa koja je slikana iz vise pozicija. Tragovi transporta su vidljivi i na sliakama. Iz toga se zakljucuje da on pazljivo nije pogledao slike. Potvrda da je masina nekoriscena vidi se i po datumu na tablici, po toj tablici se vidi da je dobio masinu sa slike iz oglasa koju je i zahtevao. Na kraju je dobio mogucnost da masinu vrati uz nadoknadu njegovog novca koji je dao za nju ali je njemu bilo draze da nekome napakosti i pusti negativnu ocenu. Od ovoga kupca se treba distancirati sto dalje jer mu ocigledno nikada necete ugoditi.

Alati i oruđa > Aku alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

od ovog prodavca se cuvajte platio sam posteno a od njegovog postenja daleko kupio sam dewalt busalicu sa radnom garancijom gde je opisao da mu je busalica perfektna a od busalice nula ovako mu stoji u oglasima Perfektno stanje. Odlicno radi. Uvoz iz inostranstva. Radna garancija. Pogledati ostale moje oglase. kad sam hteo da je vratim o mom trosku postarine on nije prihfatao da posaljem busalicu bez otkupa i onda bi ostao bez busalice i bez para ako mi verujete nikad ne kupujte kod njega
Od svega ovde je samo tacno da je kupac kupio Dewalt srafilicu POLOVNU probanu,ispravnu,original,2014 god.Po preuzimanju javlja mi da je sve O.K jedino buaterije ne drze dovoljno dugo koliko bi on hteo.[za ovo imam kao dokaz slikanu sms poruku koju cu proslediti svakome ko zeli da vidi] Posto se zna za fore da neki ljudi narucuju namerno alate koje vec imaju sa oslabelim baterijama pa vrse zamenu unutrasnjosti baterije ja sam zahtevao da mi vrati alat bez otkupa da pregledm robu nakon cega ako je sve kao sto sam poslao vracam novac[i ovo imam na slikanoj sms poruci] On se nije slozio jer navodno nema vise poverenja a ko zna kako je prvi put imao kada je mogao da dobije nista ,pa mu je ponudjeno da dodje licno.Tu je daljina bila problem [100km]pa nije hteo ili bolje receno nije SMEO zakljucite sami.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.