Daki

Zrenjanin

Član od: 28.02.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Alati i oprema za autoservise

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nažalost moram da dam negativnu ocenu, paket uredno poslat po dogovoru. Nije hteo da preuzme. Pisao sam mu da mi uplati novac za troškove poštarine, rekao je da će to uraditi međutim prošlo je 3 dana, od tad ne odgovara na poruke.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Laptop poslao polomljen, kada sam ga pitao preko telefona da li je polomljen rekoa mi je da nije nigde stigao je polomljen laptop koji nije pukao u transportu jer je pukotina puna prljavstine i crnila. .. pozvao sam ga da mu vartim laptop on mi je rekao da nece da vrati. Zato negativna ovena i zaobidjite ovog prodavca moja preporuka i iskustvo sa njim. .. .
Druze lazes! Ja sve slike imam ali nije problem imas pravo da das komentar pozdrav. A rekao sam da cu vratiti novac ako je do mene to je do poste oni su polomili sve slike imam kad sam slao pre toga sam slikao. Tako da pozz

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ekran je stigao neispravan! Navedeni ekran je u oglasu bio opisan kao NOV, a sve je drugo osim nov. Sa vidnim ogrebotinama na sebi i nekim ostecenjima na pozadini koja su nastala prilikom skidanja ekrana sa telefona. Spoljasnje staklo je celo, ali je LCD unutra pukao na više mesta! Zato je i ekran skinut sa nekog telefona. Čovek je naveo u oglasu da neće uvažiti reklamacije, samo zato da bi imao kao neko pokriće jer je znao da će se žaliti neko ko poruči. Desi se npr da se osteti u transportu, pomislio bih to da je stigao potpuno nov i nekoriscen ekran a da ne radi, ali jasno je naveo da je NOV i ISPRAVAN, a iz aviona se vidi da je polovan. I da, slike u oglasu su bile mutne, da se ne bi mozda videle naprsline LCD-a. Nije meni zbog tih 1500din sto sam dao, vec je čovek namerno prodao neispravnu stvar a napisao da je novo i ispravno.
Druze ja sam ti rekao da cu ti poslati novac al ti si izgleda bolestan.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.