Dalibor Stevic

Smederevo

Član od: 15.03.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Poljoprivreda > Poljoprivredni alati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dalibora sam kontaktirao da mi posalje pouzecem 1000 dzakova za sut i sve dogovorili i zamolio ga da mi posalje u Subotu nasta je odgovorio da je kasno video poruku te da ce u ponedeljak onda nije kao Dosao kurir AKS. Ajde posalji u Utorak Medjutim nije ni utorak a danas je sreda Vise puta sam ga zvao i rekao mu ako ne dodje AKS do 10h pre podne da posalje po DEXPRESU ili city expresu medjutim i dalje je nastavio sa lazima i zavlacenjem. DOBIJA VELIKU NEGATIVNU JER MI JE NAPRAVIO OGROMNU STETU IZGUBIVSI 3 DANA. I DANE LAZE I NE VARA NIKOGA NIKAD VISE
Mislio sam da ne odgovorim i da stavim tacku sa ovim korisnikom ali ne mogu jer svaka rec ovde napisana je jedna velika laz. Subotom ni jedna posta ne preuzima pakete i naravno da je prijavljena za ponedeljak i cekala da se preuzme. Dobijao je sve slike spakovane posiljke, dobio je sve podatke posiljioca( mene ) gde je i sam proverio da sve sto sam ja prenosio njemu to je i sama posta potvrdila, i ni u jednom trenutku nije problem bio u meni vec samo u Aks sluzbi koja nije dosla da preuzme paket dva dana gde je on nakon toga javno izbacivao i prozivao istu tu postu i ako je samo on zahtevao da to bude Aks i ako godinama saradjujem sa Bexom, ali nema veze, nije nikakav problem da napravim izuzetak koji me je kostao itekako, vredjanja i svakakvih tekstova od strane Ljubise. Svako ko pomisli da ovo sto je on napisao istina, moze dobiti na svom viberu pa i sam da utvrdi ko je tu koga zavlacio i lagao. Saljem desetine paketa dnevno, ali ovakav problem jos uvek nisam imao kao sto sam imao sa njim, da zanemarimo poslovnu stranu, pisem o ljudskosti koju on nikako nema a tvrdi drugacije.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.