Dalibor

Šabac

Član od: 17.10.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Poljoprivreda > Traktori | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trap je usukan, kolevka trapa je dobra ali je samo trap sa rukavcima i dobosima ostecen, nije ispostovan dogovor. Prodavac je tvrdio da je sve u perfektnom stanju na licu mesta se to nijw moglo videti, primetio sam tek kad aam dosao kuci. Izbegavati svaku vrstu saradnje.

Alati i oruđa > Stolarski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavati svaku saradnju sa prodavcem! !! Prodaje predmet za koji daje sasvim drugi opis a kada preuzmem on se iscudjava kako jacina banseka nije 1,5kw kako je rekao nego 0, 51kw. Cista obmana kupca. I tu se zavrsava svaki kontakt. Izbegavati ga u sirokom luku! !! !

Poljoprivreda > Vodosnabdevanje i navodnjavanje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Da mogu dao bi mu ne jednu vec 10 negativnih, naime prodavac ili nezna sta prica ili nezna i ne poznaje sta salje i prodaje. .. u oglasu jasno pise da je pumpa u odlicnom stanju, na moj poziv oko dogovora takodje potvrdjuje da je sve u najboljem redu! Pumpa stize nakon dva dana, postavljam je i ono cudo, prska na sve strane! Odnosim u servis gde ustanovljeno da je radno kolo propalo skroz, semering takodje, lezajevi, kondenzator, sve ukupno 7,500 din od cega imam i racun! Motor vinklovan! Tako da ljudi obratite paznju i izbegavajte ovog prodavca u sto sirem luku. .. pozz, a njemu neka su pare na zdravlje

Poljoprivreda > Motokultivatori | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Mene nije ispostovao i nije se javijo kada zamga zvao davidi kako mu radi menjac samo 3 brzina ne izbacuje sve ostale izbacuje znaci nije poslao taj menjac koije na slici sve je bijo vareno pozz
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.