Dalibor

Pirot

Član od: 15.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Paznja covek narucuje i nepreuzima kaze bolestan je i nemoze da preuzme i sad ja da placam duplu postarinu a insistirao je da se salje bexom jer radi i sam kao kurir video sam po jednoj neg oceni da otvara i prepakuje tel i tako vrati nedo bog da je paket otvorio i nesto dirao na telefonu telefon je poslat kao nov bez tackice na sebi sto imam i slike a i znam kako je upakovan stim zaobidjite ovog clana od mene veliki minus i negativna ocena.
Ja sa 70 sam po profesiji penzioner,a to sto sam se predstavio da radim u Bex-u je bila laž i ujedno upozorenje da pošalje ono što je napisao o telefonu.Postovano redakcijo,mogu da vam pošaljem prijemni listu iz KBC Zemun da sam na odelenju za neurohirurgiju,operisao sam kičmu.Notorna laž je da je video da ja prebpacujem telefone i vraćam u paketu druge telefone.Za ovu laž dobićeš Božju kaznu budi siguran jer Bog nije dete on sve vidi i sve čuje.Hvala.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik narucio pa nije preuzeo posiljku i na kraju be odgovara na pozive
Prodavac telefona me sedam dana laže da će mi poslati telefon, telefon nikakako da stigne. Čekao je bolju ponudu, pa kad je video da nje nema onda je odlučio da meni pošalje telefon. Odmah sam posumnjao da je to prevara i sada stojim iza toga i zato nisam preuzeo telefon. Dečko je prvi put na KP i odmah latio ćoravog posla doći do neke sitne love bez motike. Poštovana redakciji molim da mi se izbriše negativna ocena jer sam stao na putu jedne prevare.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik je naručio telefon, telefon mu je stigao nije preuzeo paket. Pod nekakvim izgovorima da nije u mogućnosti da ga preuzme, zašto ga je naručio, mogao je neko od njegove porodice da preuzme ako on nije tu. I sada moram da platim duplu poštarinu, ali nema veze zato dobija negativnu ocenu. . Zaobidji te člana za slanje pošiljka, jer ih ne preuzima a naručuje. . Pozdrav!
Pre kupovine telefona zvao sam osobu telefonom i lepo ga upozorio da ako telefon ne odgovara opisu koji je dat u oglasu necu preuzeti telefon.To sam mu decidirano pet puta napomenuo medjutim on to moje upozorenje nije ozbiljno prihvatio i poslao mi navedeni telefon neispravan.dugme za paljenje odnosno gasenje telefona i otiska prstiju NE RADI! Nisam valjdfa lud da preuzmem telefon i dam 30 eura za popravku telefona.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Skoro se nisam susreo sa ovako nekim bezobraznim licem, postavio oglas za telefon, ispao mu sa kola i ostetio se ekran on ga koristio licno i zna sifru, telefon mi je danas stigao otvoren zalepljen silikonom, naravno odma sam imao sumnju, na testu ploca ne radi dobro greje se i ne radi slusalica i mikrofon(kvar na ploci) i uopste nije ista po imei broju sa kutije i poklopca telefona, zamenjena ubacena druga i vracena na fabricka podesavanja, niti ima sifre niti je koriscen telefon, nego napakovan za uvalu. Lice se pravi ludo ne razume se ima 67g ne zeli razgovor preti i psuje, najnegativnija ocena u zivotu, sram te bilo nisi ni poslednji dobice i prijavu od mene kao i svi do sada sto se prave ludi za opis pa kazu kutija i delovi vrede samo toliko.
Ovo je sveski lazov odmah da ga demantujem.Pitao me dali je ispravna maticna ploca moj odgovor je bio da neznam jer telefon ne moze da se upali.Dao mi je instrukciju sta da uradim da bi on bio siguran bar 50% posto da je ploca ispravna.Citiram pritisni istovremeno dugme za paljene telefonai dugme za smanjene zvuka i ako telefon zavibrira onda salji telefon.To sam i uradio i telefon je za trenutak zavibrirao.Javio sam to kupcu i on mi je poslao adresu za slanje.Sto se tice mejla na kutiji i mejla u telefonu to je nebitno u ovoj prici ,ja sam mu bukvlno poslao neupotrebivu kutiju iz razloga samo da imam gde da stavim telefon.Telefon je bio namenjen jednom kupcu,poso sam da se naddjemsnjim u gradu.Pre toga sam vratio telefon na fabricko podesavanje sto je i normalno u ovakvim slucajevima.Pre nego sto sam seo u kola izvadio sam telefon iz zadnjeg djepa i stavio na trenutak na krovu.Izasao sam iz graze kolima i seti se da je telefon na krovu.Telefona nema.Pogledam telefon je bio na betonu sa polomljenim displejem.NIisam mogao da ga upalim.TO JE 100%autenticna,istinita prica.Sto se tice pretnje i psovke lice se pravi ludim i izokrenuo pricu.Poceo je da me psuje,preti,vredja nazvalo me pogrdnim imenima tipa matora budalo,matora svinjo itd sto sam i ja njemu odgovorio.Cenjena redakcijo,dosad nisam imao priliku da dobijem negativnu ocenu jer sve sto je radjeno na ovom sajtu sve je bilo posteno.Molim Vas da sagledate moju istinitu pricu iizbrisete negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.