Dalibor

Jagodina

Član od: 27.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Poljoprivreda > Priključne mašine

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jos 04.10. sam od prodavca porucio kuku za 539 KOMPLET kako je navedeno u oglasu, izmedju ostalog navedeno je kao nova a sto je na slikama i bilo stvarno kao nova, madjutim kuka je sva zardjala i delo iskrivljena. U razmenjenim porukama sto se moze i videti kao dokaz prodavac je davao i nizu cenu ali bez klinova za kuku, medjutim ja sam trazio sve komlet i dogovrili smo se sve komplet za navedenu cenu. Kada je stigla kuka brzom postom koja je uzgred budi receno bila znatno visa nego sto je prodavac naveo video sam da nedostaju klinovi? !? Nazvao sam prodavca i od tada pocinje njegova "prica" kako mu je to otac pakovao pa je "mislio" da netrebaju orginalni klinovi? !? itd. Obecao mi je da ce mi poslati klinove za dan dva tri. .. Kada sam porukama pitao kada ce poslati prvo je tvrdio da je poslao pa da je do brze poste ali kako su dani prolazili a posteno placene robe nije bilo na moje insistiranje preko poruka KP-a (da bi ostao trag a i zbog toga sto sam video da me prodavac laze) cak me je nagrdio sto nisam strpljiv pa kakav sam ja to covek jer sam kupio kuku da je preprodam? ?? itd. Uglavnom cim mi je nudio nizu cenu ali bez klinova ogigledno da su mu trebali ali mu je trebao i NOVAC pa je uzeo punu cenu a poslao deo koji mi ne vredi bez orginalnih klinova nista. Normalno na telefon se ne javlja na poruke takodje, mada mi je napomenuo da ako ga negativno ocenim da ce on ispricati svoju pricu preko KP-a. Ovo pisem da se zna kakv je prodavac i njegovo postenje da ne bi neko drugi naseo kao ja. Napominjem da je vrednost tih klinova relativno mala ali rec je rec a ovaj prodavac za to ne haje. Jos da napomenem prvi dan kada sam zvao za kuku zvao me je do kasno u noc na mob. telefon kako mu moram odmah reci da li kupujem jer ima jos dva kupca. Poznato mi je cim je prodavac nestrpljiv nesto nije u redu ali sam eto naseo. Sta god u odgovoru prodavac napisao NE VERUJTE MU NISTA jer kada je mene zeznuo za dva klina zamislite za nesto skuplje. Ko neveruje nek trguje sa njim pa ce se uveriti. Za sve navedeno postoje poruke na KP kao dokaz. Izvinjavm se na duzini ali moram reci, kako me je doveo u zabludu da ce klinovi stici organizovao sam posao sa drugim ljudima za vuci djebeta za maline ali posto nisam mogao zakaciti prikolicu posao je propao. Mozda cu ga tuziti i za pretrpljnu stetu.
Gospodin Aleksandar je dobio originalnu kuku za Imt traktor i jeste tacno da je moj roditelj tacnije otac zaboravio spakovati 2 klina.Aleksandar me je sutra dan nazvao i rekao da klinove nema,izvinio sam se doticnom gospodinu zbog propusta u moje i ocevo ime i da ce klinovi biti poslati prvom prilikom o nasem trosku.Gospodin Aleksandar je toliko bio frustriran sto ti 2 klina vrednosti 300dinara nisu poslati te mi je slao poruke da nemam obraza,da sam nemaran prodavac i tako dalje da ne navodim bas u detalje.Klinove je poslao moj otac posle 3 dana od kupovine kuke brzom postom na njegovu adresu ali on mi i dalje tvrdi da klinove nije dobio!?!Nasao sam se u takvoj situaciji da neznam da li da verujem mom rodjenom ocu ili ovom gospodinu koji me je brze bolje ocenio negativnom ocenom.Klinovi su poslati na njegovu adresu i ja bih na tu pricu stavio tacku!Za nejavljanje na telefon je Aleksandar preterao i moram reci slagao,zivim na selu gde je signal vrlo vrlo slab i cesto nemam signala,inace Aleksandar je imao moj fiksni broj telefona.Dugogodisnji sam clan sajta Kupujem Prodajem i nikada do sada nisam imao problema kako sa strane prodaje tako i sa strane kupovine i mislim da je ova negativna ocena i text od strane kupca vrlo uvredljivog i netacnog sadrzaja...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.