Dalibor

Zaječar

Član od: 29.12.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon sam kupio kao neisprav kome se ugasio i rekli u servisu da je crkla maticna sto je istinito, zamenio sam maticnu plocu i telefon je proradio al na pitanje dal dok je radio imao crvenila il Burn rekao je"Ne" , takodje na dnu ekrana ima crnu fleku a rekao da je ekran sve ok, na ledjima mi rekao da ima ogrebotine a to je bilo ostecenje tj polomljeno, po prvi put dajem negativnu ocenu al sam previse razocaran u clana, dokaz imam celu prepisku sa clanom.
Covek je Baron prvo me napao da punjac neispravan a punjac ispravan...onda se uhvatio za tu ogrebotinu pa tvrdi da je ostecenje e onda nevalja displej ,sto apsolutno netacno...telefon radeo normalno dok se nije ugasio sto mogu da potvrde petoro ljudi koji bili pored mene kada se to desilo...sta je sve otkazalo neznam, samo sam pito u servisu sta moze biti i rekli mi ploca. Od samog pocetka mu sve nesto nije odgovaralo...jednostavno mogo je da vrati telefon a ne ovako samo da da negativnu. Kupio je neispravan telefon koji ne podleze nikakvoj garanciji neznam kako ovi sa K.P. mogu ovako nesto da uvaze!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.