Dalibor

Kikinda

Član od: 18.04.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Komode i TV komode

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rezervisao oglas i nije došao. .. sutra, opet sutra i nikada. Stvarno ne razumem čemu to zamajavanje. Lepo javi ne mogu, neću i ćao.
Kao prvo,tebi je javljeno da ne mogu doci obicnom porukom koju izgleda niste videli ili se pravite da niste?! niste nista na gubitku mogli ste prodati nekom drugom a ne da mi date negativnu ocenu a bar da je neki razlog veliki mozda sam imala neki problem pa zato nisam dosla nemoj te odma osudjivati nece te se obagatiti od 2000din dosla ja il ne!!!! Moje pozitivne ocene sve govore o meni kao clanu koje imam vise od tebe!

Nameštaj > Stolovi i stolice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac je obecao da ce doci po sto u 11h, pozvan je da pitam da li je u blizini, rekli su da su odustali od kupovine, a ja sam obezbedio utovar stola.
Ja sam vama javila,da necu doci jer sa 4 sprata bez lifta je tesko spustati isti a niste rekli odma da lifta nema tako da ne znam cemu negativna ocena ali dobro niste nista osteceni!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.