Dalibor

Obrenovac

Član od: 13.08.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sega | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Da ne karakterišem čoveka opisaću samo situaciju kako (ni)je došlo do saradnje: Čuli smo se preko telefona, prvi sam ga pozvao vezano za oglase, i kupio sve igrice od njega sa oglasa po ceni koju je tražio. Dogovor je bio da izbriše sve oglase i pošalje sutradan paket i da se ocenimo sve kad stigne regularno znači. Međutim prodavac se javlja posle 10 minuta da kaže da ima bolju ponudu i počne da razvija priče da ima malu decu da mu znači svaki dinar itd. Ja pristanem na tu novu cenu koju sad spominje i ako nisam trebao i on ovaj put kaže da sigurno šalje meni, skida sve oglase i da ne brinem. Posle 2 dana ne stiže paket i ja mu šaljem poruku da pitam šta se dešava jel sve ok, on me zove na telefon da kaže da je poslao al su mu rekli da ne vrše dostavu kod mene kući(u centru Niša) ja ga pitam na koju si adresu poslao, on meni kaže pa koju si mi rekao. Ja mu imenujem ulicu na šta on reče ALO, ALO i prekinu razgovor. Nakon toga je bio nedostupan, a na poruke ne odgovara i ako ih čita. Zbog nepoštovanja dogovora, tačnije 2 dogovora koja je prekršio moraću da ostavim ovakvu ocenu jer mi je ovo jedno od najgorih iskustava za ovih 6 godina koliko sam na sajtu. Nadam se da će se opametiti i sam uvideti da ovo nije pijaca već ozbiljan online sajt na kome postoje ipak neka pravila kojih se treba pridržavati.
Kako moze covek sa kojim nisam obavio kupoprodaju da dodeljuje bilo kakvu ocenu ili sud.Normalna je stvar ako ti neko ponudi veci novac za neku stvar,da njemu i prodas istu,a to se vidi po pozitivnoj oceni koju mi je dodelio clan Igor,tako da molim moderatore da isprave ovu neodgovarajucu negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.