Dalibor

Beograd

Član od: 03.07.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Mountainbike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ZVAO SAM GA VISE PUTA POSTO BICIKLA UOPSTE NIJE KAO STO JE OPISANA, NIJE SE JAVIO , POSLAO SAM PORUKU , ISTO, MISLIM DA SU I OCENE MONTIRANE POSTO IMA ISTIH KOMENTARA, OVOGA SE TREBA KLONITI , ISKRENO, NIJE STVAR U 100 EVRA
Kao prvo zvali ste me a lepo sam vam rekao da sam u inostranstvu i da cu se vratiti za 3 dana,naravno covek me je zvao sva 3 dana i ako sam mu posao poruku jer verovatno nije razumeo sta pricam. Kada sam se vratio iz inostranstva regulisali smo nesporazum ali medjutim covek je pre svega dao ovu ocenu na moju nesrcu nisam ni video jer da sam video nebi ispalo ovako kako je ispalo. Kada sam ga nazvao i pitao odgovorio mi je izvinite da mogu promenio bih,a kada sam ga pitao cemu takva ocena kada sam vam lepo objasnio sve i kada smo sve lepo resili odgovorio mi je jbg bio sam nervozan i uplasen da ces me prevariti. Zalim saradnju sa ovim clanom i ako je sve ispalo dobro u nejgovu korist. Ocene nisu namestene jer se ne poznaju ni jedan kupac niti se ja poznajem sa njima i svi su iz razlicitih gradova. A kao drugo u napomeni uvek stavim bolje da se dodje licno. Sramota za vas a ne za mene,meni je cista savest a vama nije.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.