Damir

Kovin

Član od: 22.12.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorim se sa clanom u vezi zamene telefona s22 ultra repliku sve po dogovoru posto on nije tu nego navodno je u inostranstvu ali posto neki njegov drug radi gde I ja pa ce poslati po njemu sve je bilo dogovoreno kad zovem danas da pitam tog njegovog druga kaze covek da je prodat ajd da se javim i clanu da vidim sta je to sad clan mi ladno odgovara ej kaze proda ga sa takvim ljudima koji nisu tacni I neodgovorni nikakva saradnja izbegavati clana negativna ko vrata
Napiši lepo iz početka ! Baš ti hvala i vrlo si pametan i korektan ! Kad smo se prvi put dogovorili sve samo da zamenimo rekao si da si ga prodao za keš, nisam ti rekao ni A, čak sam ti čestitao i rekao da je keš keš i da te razumem. Onda si mi rekao da ga ipak nisi prodao pa da ti ga donesem ispred nosa gde ti poželiš odnosno na posao. Znaš dobro da sam ti ponudio i troškove goriva da ideš da ga uzmeš jer sam u inostranstvu i to si odbijo hoćeš da sve bude po tvom kao da si car Selasije. A juče si vec počeo da vrdaš, Da ti ga Boško donese pa da ga pogledaš da li ti odgovara. Kao već ćeš razmisliti da li ces ga uzeti. To druge nađi da ti ispunjavaju želje i donose ti gde poželiš kad pukneš prstimaPonašaš se kao razmaženo dete.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.