Dane

Zaječar

Član od: 17.11.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektronika i komponente > Moduli za samoizgradnju

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena. Poručena roba nam se vratila, iako je uredno dobio obaveštenje da je paket poslat, kao i broj pošiljke i link za praćenje. Kurirska služba je napisala da primalac odbija paket. Poslali smo mu obaveštenje o tome, napisao je da će proveriti, ali posle toga nemamo nikakav dalji odgovor i kupac ignoriše naše poruke.
Bravo, svaka vam cast. za svaku pohvalu.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Slika jedno a salje drugo Nesavetujem saradnju sa ovim clanom Nikome do sad nisam dao negativnu ali ovaj covek je stvarno zasluzio
Moram da kazem da sa svakog aspekta Sasa nije u paravu. U oglasu sam naveo da je napajanje godinu dana staro, da je polovno ali da savrseno radi. Navedeno je da nikad nije otvarano , sto je i tacno, i da ne ocekuje da napajanje od 600w ,koje kupi za 1500 dinara i dobije novo kao iz prodavnice ... samo da bi mogao da ga preproda i zaradi. Ako hoce novo neka ga kupi za 4500 i dobice kutiju , racun i sve ostalo. Na njegovim oglasima isto takvo prodaje za 3000 a mene kritikuje sto sam mu prodao za 1500 dinara.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.