Dane

Despotovac

Član od: 29.07.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitarska oprema | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dao lažne dimenzije vrata ili ne zna da meri, jedino je širina tačna. Komunikacija okej ali izgleda da ne iznosi tačne informacije samo da bi se prodalo. Takođe ne želi da vrati novac i kaže da je moja greška što je smešno. Ne preporučujem.
Ja možda ne znam da merim, ali ovaj čovek ne zna šta priča. Poslao sam mu tačne dimenzije i garantujem za njih, sad što on nije mogao to da uklopi u telo nije moja krivica. A adminisrattori sajta bi mogli da pročitaju prepisku pre davanja ocene, u njegovim porukama prvo piše da nijedna dimenzija nije tačna, posle par minuta šalje da je širina malo veća, a da je razmak između rupa tačan, da bi posle desetak minuta napisao da je jedino tačna širina.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Hard disk koji mi je poslao je neispravan, neces daleko dogurati na taj nacin veruj mi
Na KupujemProdajem je dovoljno da se razmeni po jedna poruka i može se oceniti saradnja. U ovom slučaju kupac je kupio hard disk od mene, 23.10. tekuće godine, koji mu je poslat dan kasnije. 25.10 preuzima hard disk, a 10 dana kasnije dobijam negativnu ocenu. Pa imam dva pitanja, jedno za kupca, zašto me nije kontaktirao, porukom ili pozivom, kad je primetio neispravnost, svaki normalan čovek bi to uradio i probao da rešimo problem i pitanje za KP, imamo li pravo na neku vrstu zaštite, konkretno u ovom slučaju poslat je odličan hard disk, imam i čuvam sve testove i video zapis koji pravim pre slanja.

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Maticna je neispravna ...
Poslao sam mu ispravnu i testiranu ploču. Dobio, probao i kaže neispravna. Ja mu pošaljem procesor koji je bio na toj ploči, i to ukoliko je ispravan da plati, a ukoliko nije da mi sve vrati. Opet javlja da je neispravno. Prodje par dana zove i javlja da je sve ispravno, a pare za procesor će mi poslati "KRAJEM NEDELJE". Kako je došao i kraj te nedelje javlja se i kaže da je ploča opet neispravna i da joj ne valja slot za grafičku. Sada bi verovatno trebalo da mu pošaljem i moju grafičku, pa onda neće valjati slot za memoriju, a možda mu zafali i neki hard disk. I to naravno bez para.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.