Dani

Alibunar

Član od: 16.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nemam vise volje da se objasnjavam, prodao mi je laptop koji je spolja veoma lep, sa neispravnom maticnom plocom. Kad sam mu ubacao novu plocu konstatovao sam da je neispravan proceso i3, ekran 15,6 led, baterija. Od ispravnih stvari bila je tastatura izraelska hijeroglifi, dvd rw, i kuciste. To nije nas dogovor.
Ako ja nisam tolerantan i izlazim u susret kupcima ja neznam da li postoji iko koji je tolerantniji od mene.Nikad nisam razumeo ovakve kupce koje izmisljaju svakojake gluposti i lazu da bi se dokopali svojih para i da povade delove iz laptopa koje su ispravni i provereni u servisu i da ubace svoje pokvarene delove sto nije slucaj sa ovim clanom koji je hteo da mi vrati paket ustvari laptop koji sam mu prodao za 70e a cena mu bila 85e nije mu bilo dosta sto sam mu smanijo cenu nego je jos hteo da mi vrati laptop sa svojim pokvarenim komponenata. Jova je dobio laptop ujutru ali on meni tek uvece javlja da nevalja ono nevalja ovo sto mi nije odmah javio kad je dobio paket da nevaljaju delovi nego tek uvece do tad je mogo 100 puta da ubaci svoje delove. Ali posto sam tolerantan i hteo sam opet da mu izlazim u susret reko sam mu lepo da cu da primim paket nazad ali on da plati postarinu sto je logicno jel svako to radi kad se kupcu nesvidja roba,to sam i ja radio kad sam kupovao sa sajta,i da cu da mu uplatim 70e cim ustanovim da su to moje delove a ne tamo neke druge cim je to on citao nije mi nista odgovorio samo mi lupnio negativnu ocenu.Sto je meni bilo sumnjivo da tu neto nije uredu odmah sam javio kp timu ali oni nisu nista preduzmeli u vezi moje negativne ocene :( Buducim kupcima samo da vam kazem da nisam prevarant niti mi to u cilju,svakako mozete doci licno po predmet sto je po meni najbolje sto u svaki moj oglas lepo pise.......
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.